Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto , za one koji pozivaju na oruzje i ostala sranja vezana za rat, budjenje , itd Jel ' vam malo ovo sto vidite? Jadno dijete ,sta je ono uradilo? Sjeme vam se zatrlo ratni huskaci!
tako mi je zao ove male djevojcice koliko je djece nevine tako nastradalo a niko ovoj djeci da pomogne.
Velika zalost za roditelje.
Tugo moja :( Počivaj u miru malena. :( Stići će kazna sve koji imaju udjela u tvojoj sudbini, ma kako se oni zvali.
To je jedna zrtva od mnogih koje su grcki marinci potopili.
Tuga :(((
Nema te minute sutnje niti dana zalosti koja moze ublaziti tragediju neduznog naroda, nazalost muslimanskog, koje se svesno i ciljano proganja, ubija ili na drugi nacin terorise. Svevisnji Gospodar da se smiluje ovom narodu i olaksa ove teske muke, amin. Oni koji su ovo rezirali, ujedno i sceniraju terorizam po svijetu, pod plastom radikalnog islama. Samo Kjametski dan ovo spasava -svjet je dostigao vrhunac zla!
Duso draga. Neka ti je vjecni rahmet. Zapade, stidi se.
kako me ruzni trnci prodjose, pa je li dijete krivo???
a koga pitas?
I ovo je žrtva bradatih radikala koji nas prezentuju svijetu. Allahu smiluj nam se.
Ja mislio evo opet dan zalosti al nije jer dijete nije iz evrope