Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad je jadni zatvorenik Tigar okarakterisan kao zao i ubica.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/visina-snijega-se-mjeri-metrima-vozila-i-ljudi-zatrpani-u-lavinama/120204002 malo da se rashladite
yeben ker ovaj tigar
A, AV MAU gdje su sad...
PING 127.0.0.1
... možda je maca bila samo gladna i žedna ...
... možda je maca bila samo gladna i žedna ...
sjetih se odma ove fore :) http://www.youtube.com/watch?v=8rsim77OTcI king!
To direktore! Kod nas čopori pasa tjeraju djecu i turiste po Baščaršiji, a niko ih ne smije ni maršnuti jer ih čuva \"\"zakon\"\".
Direktor bolja gadja od Fazlije!
Dobro je da su ga ubili, da je do Bosne došo sve bi nas poklo, niko ga ne bi znao zaustavit.
Dajte mi dobar snajper,ja ću ga pokusati likvidirati :D
Tigar nije kriv. Zivotinja ko zivotinja ona ide instiktom. Ljudi prave neshvatljive greske i zato stradaju. Zalim ljudski zivot ali i tigra mi je zao. Stvarno.
n.a.j.e.bo je ovaj kad ga vidi ekipa iz avmau, gdje će ubiti bespomoćnog tigrića sram ga bilo hoćemo online peticije, hoćemo teme na forumu, hoćemo grupe na FB, blogove, komentare, lajkove....dižite se sinovi Bosne i Hercegovine, tastature u ruke i show no mercy kao i obično jadna nam majka gdje ćemo završiti s ovakvom omladinom....
Jel sad ovaj tigar terorista ili je neuračunjiv?
Prije nego je pobjegao iz ZOO ubio čuvarku, prije nego ga je ubio čuvar, prije nego je čuvar imo sex sa ženom, prije nego je žena išla u butik, prje nego je izabrala tigrasti kombinezon u butiku. U njemačkoj.
Nije bilo strjelica za uspavljivanje?