Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je zemlja u kojoj i dan danas hodaju slobodno ubice, cak one iz prijeratnog perioda. Slucajevi: otmica i ubistvo trojice brace Bytiqi, Kadri Zeka, Bardosh i Jusuf Gervalla ubijeni od strane UDBE u Sttutgartu 1982.god. UDBA-ino ubistvo Enver Hadriu-a 1990.god u Briselu. Ubistvo Ukshin Hoti u srbijanskom zatvoru, politicki aktivist i osudjenik koji je dan prije izlaska iz zatvora politicke optuzbe ptonadjen unakazen i ubijen.
A o ratnim zlocincima iz ratnih 1990-tih da ne napominjem
To sve jako potresne price, o svakoj se moze naci na google. Politicki disidenti i izgnanici po bijelom svijetu, na najsuroviji nacin ubijani a 3 brace Bytiqi su bili cak i USA drzavljani
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kosovo republjik
Vlasi opjevavaju i guslaju albanskog razbojnika Musu Kesedziju (albanski plemic Theodor Muzaka II)... "a kod Muse tri srca junacka" "nemoj tako Kraljevicu Marko, sramota je dvoje na jednoga"... nakon sto ga prevarom ubije Marko izgovara; "jao mene za Boga miloga, dje pogubih od sebe boljega". Краљевић Марко и Муса Кесеџија DUSAN UROS (youtube)
Da neces traziti izrucenje :)
About Mother Theresa: Bill Clinton say: She is Giant of our time. https://www.youtube.com/watch?v=lKyloW9Vj9g
@Agentur4 mnogi su jehvalili.Na kraju su ustanovili Majke Terezenu tamnu stranu.Sta je bilo sa milionima koje je ona uzimala.Tutti i santi hanno i loro difetti.Prevod;svi sveci su imali greske, tako i ona.Sve pisano o njoj se moze procitati ovdje. www.spiegel.de › Panorama › Justiz › Mutter Teresa https://www.welt.de › Panorama Kritik an Mutter Teresa - Heiligsprechung eines "Todesengels" https://www.theologe.de/mutter-teresa.htm
"Für einen Christen gibt es keine heiligen Menschen. Nur Gott allein ist für ihn "heilig". Die katholische Kirche betrachtet jedoch viele verstorbene sündige Mitglieder als "heilig"Dabei geht es nicht um Ethik und Moral, wie viele "heilig" gesprochene Verbrecher beweisen.Za hriscanina nema svetih ljudi. Samo mu je Bog "sveti". Katolicka crkva smatra mnoge pokojne gresne clanove "svetim". Ne radi se o etici i moralnosti, sto je dokazano da su mnogi "svetci" bili kriminalci.
Terorista iz sume,devedestih bio na crnoj listi Amerike kao predvodnik tetoristickae organizacije na kosovu,slican slucaj kao i sa Bin Ladenom pa ga Ameri na kraju unistise kao sto su sjebali i Muamera el Gadafija i jos mnogo druge,Ameri su cudu naprve cudiviste a na kraju ga uniste.
Kad se sjetim Amerikanaca devedesetih i bombardovanja Djikanistana.
@Sezam neprocjenjivo,ali kakve su to hinje kao hijene..prebacili oruzje tenkove i vojsku na civilna podrucja da bi posle kukali,svoj narod postavljali kao zivi zid a nato sve satelitski i markerima u bobu rokalo,ako ako
ZIVJELA VELIKA ALBANIJA UBI SRBINA SRBI SU SVI ISIT SVAKI SRBIN MRZI BOSNJAKA I ALBANACA ZATO STO SMO JEDINI CISTI NARODI NA OVOM LUDOM BALKANU KOJI JE PUN SLAVENSKI PAVIJANA.
Pa sigurno ga neko iz Sarajeva ubio.Sve sto se desi u regionu iz Sarajeva dolazi a i budala zna da su ga Srbi ubili i svalili sve na Albance..
Vidi smrada i sipuna .....!
Ne znam koliko je vas bilo na Kosovu u zadnjih 10 godina ali tamo je takva bijeda i siromaštvo kako Bosna nije upoznala u rat 92-95. Love imaju samo "karteli" i tzv "fisovi",nešto malo nevladingo sektora a ostalo teška bijeda. Na čelu vlade te države je Haradinaj, engleski i francuski naučio po zatvorima i radeći kao izbacivač . Hashim Tachi poznat i kao "snake" (zmija) obogatio se trgovinom organima i ljudima .Glavni liferant srbijanske robe i "horsa" na balkanskoj ruti.
Sve će ovo "čelništvo" republike kosovo biti pohapšeno kad dodje vrijeme. Koriste ih dok ne padne dogovor s Vučiće oko tzv "razgraničenja" a onda na "gajtan".
@Opera bio si na Kosovu? Oooo dze si Vulinu, nismo te prepoznali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dokle vise sipci ..... Nema vece pogani na planeti ...!
@dasamznao2 mrs u pm baliyo pogana
Kako nema? Imaju Dzikani.
Da su član Interpola već bih ih izručili Kosovu.
Isti oni što su pokušali izvršiti "atentat" na Vučića u Srebrenici.....
Hajde klix dosadni ste i s ovim siptarima,Bosnu nisu htjeli braniti koji su se ovdje zatekli govoreci kako ovo nije njihov rat.
Pa nije sipac glup da ti se bori za domovinu. Samo Bosnje su ratovale za sve druge velikane a nikad za sebe
@HakijaCakijaRakija Pa te Bosnje sto sline na siptare i idu mi na racku.
Dobro jutro Columbo