Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne strasite ljude,ne strasite ljude, ne strasite ljude ne strasite ,ne strasiteeee.................................................
MERHAMET,POGRESAN TJ.POGRESNO SHVATANJE RIJECI MERHMAET.NIJE DOBROCINSTVO U TOME DA COVJEK SEBI LICNO CINI STETU DA BI DRUGOM UGODIO.SJETIMO SE POCETAKA RATA DOK,SU SELA I GRADOVI GORJELI NJIHOVE KOMSIJE \"MERHAMETLIJE\" ODMAHIVALI SU RUKOM.DOK KASNIJE I ONI NISU DOSLI NA RED.TKZ.MERHAMET IM SE NIJE ISPLATIO VEC,JE NEKO PREKO NJIH DEBELO NAPLATIO.
Pa nisu nam Holandjani (Zadnja politicka desavanja i dolazenja Vildersa na vlast), Rusi (Cecenija, Dagestan), Izraelci (Palestina, Liban, Sirija), pa Pravoslavci u Etijopiji, Moluci (Indonezija), Jermeni (Turska, Azerbajdzan) susedi pa svi imaju probleme sa Muslimanima.Sad te pitam da li je to do nas Srba ili je u pitanju Islam i njihova tolerancija prema drugima???
Kaze Srbin, ciji narod nema normalne veze niti sa jednim susjedom. Valjda ce vas i Bugari opet \"zavoliti\".
Ja ipak mislim da je veca teroristicka pretnja Evropi Federacija, Sandzak i Kosovo
Mislim, da je ovo malo profulano: Korektno bi trebalo znaciti: Teroristicka prijetnja Evropi je logicna posljedica desetogodisnjeg rata u Afghanistanu :-)