Američki obavještajni izvori
0
Teroristi planiraju ugrađivati eksploziv u tijelo
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
američki obavještajni izvori zaglupljuju ljude, ozbiljno treba ih tuziti
explozivna s.i.s.a. hehehe...
Pa znas onu: nisu svi teroristi muslimani, ali su svi muslimani teroristi! Il\' je mozda obrnuto, hm...
Pa po mom misljenju treba iskorijeniti zlo na ovom svijetu, mada je to nemoguće, al et treba pokusat. Pa ako oni misle da ovi teroristi postoje nek pokusaju sprijeciti, Pod terminom terorist ne smatram da su to muslimani, jer pravi musliman nikad ne bi smio ugorzit svoj zivot svjesno, uci u avion i pobiti neduzne ljude.
To ti nešto o nebeskom narodu anadolskog porijekla?
Ocam\', mene ako se docepaju ti teroristi nahebo sam...meni u cundaru mogu stat 3 kg eksploziva
cuj americki obavjestajni izvori i da povjerujemo :S:S:S
Sto pljujete po Americi? Oni su vam priznali i napravili BiH. Ljubite im gu.ze! A Amerikancima zelim i dalje puno srece u ratu protiv is.la.ma!
Ovo amerikanci pripremaju da ugradjuju u djecu koju kupuju po siromasnim zemljama... ovo je dno dna ljudskog roda .... Amerika je naj veci terorista svijeta ..fuj Amerika.
preporucujem vam da pogledate film Alexa Jonesa \"Terror Storm\". tamo je sve receno sto vecina amerikanaca i zapadnjaka nikada nece vjerovati... btw, evo i link cijelog filma sa youtube: http://www.youtube.com/watch?v=vrXgLhkv21Y
sedmi ocm
kad su nas prije skontali :P
Sto je najveci crnjak 90% amerikanaca vjeruje da je ovo istina. Koliko su ih samo zaglupili pa to je strasno...
i opet CIA širi razloge za novi rat...pitanje samo gdje će sada se iskrcati...vjerovatno je ,po njima, glavna fabrika za proizvodnju ovih implantata...negdje u podzemnim tunelima IRANA... američkoj gluposti nikada kraja
Sta ce mi exploziv,, kad ja jesam bomba.,.,
Uzmam kesu uzmam papir