Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poenta je u tome da njega proglase ludim, a ne krscanskim teroristom. O tome se u sustini radi kad su u pitanju ovi prevrtljivci.
haha smiješno, čovjek planira ovo 7 godina i on je neuračunljiv:))
\"Više od dvije trećine Nijemaca izjasnilo se za ponovno pokretanje postupka zabrane Nacionaldemokratske partije (NPD), koja u svojim redovima okupljala ekstremne desničare i neonaciste i čiji poslanici sjede u parlamentima dvije istočnonjemačke pokrajine\"
U SVIM skandinavskim medijima se on naziva TERORISTA, a njegovo \"djelo\" TERORISTICKI CIN, ne fantazirajte nesto sto vama odgovara....
Lako se evropa dogovori kada je u pitanju odgovornost krscanskih terorista...
Lud kao dijagnoza medicinski ne postoji. Dakle ne pricajte gluposti.
I bin Laden je bio lud... ali on je musliman, pa je BIO ;) a ovaj će uskoro da se šetucka po Oslu....
O cemu ti? pa zar svi krscanski mediji i politicari nisu odjedanput prestali dozivati terorizam kad su saznali da je Breivik njihov? samo presucivanje terorizma znaci sudjelovanje i podrzavanje.(ta tvoja \"umjerena vecina) jos samo fali da ga Papa proglasi svecem, pa da dadnu mu ulicu u Grudama,jal na Palama, svakako imena ulica tamo nose po vec poznatim zlocincima,ubicama, teroristima,fasistima i inim ljudskim otpadom
Razlika između Brevika i nekog Talibana je u tome što Brevik nema masu \"umjerenih\" vjernika koji u konačnici opravdavaju njegove postupke. Pogledajte komentare na ovom portalu nakon ubistva Osame bin Ladena i sve će vam biti jasno.
onda treba posthumno i Bin ladena proglasiti ludakom,Talibane proglasiti skupinom ludaka,i sav terorizam uopste nekim izmisljenim ludilom,zapravo taj pojam ne postoji,to je samo izmisljeno od strane nekog ludaka...smijesno je koliko se \"zapad\" trudi da uljepsa i opravda terorizam kad dolazi iz njihovih redova.zapravo ploca je okrenuta,nije to teroriticki napad,nego \"pucnjava\" \"nezgoda\" i sl.
Ko drugi ako nece skandinavci, sva sreca da se nije tribunal za ratne zlocine osnovao u nekim od skandinavski zemalja vecina genocidasa bi bili proglasenim neuracunljivim i nakon 2 godine psihijatriskog nadzora bi bili oslobodjeni.Ovakve krvoloke je sevap osuditi na neku blazu turturu pa neka se pate godinam. Zivio Jovo Divjak.
Sad mi je jasno odakle nama ovi umobolni zakoni...
Slažem se . Vjerski fanatizam se treba liječiti u instituciji.
Ma ja ba.. Cim neki napravi teroristicki napad u ime Hriscanstva, mora da je klinicki lud. Nemoze bit NIKAKVO drugo objasnjenje, jelde?
haha ... nije on terorista, ... on je lonely wolf, pa jos lud uz to dje to moze biti krscanin terorist u demokratskoj europi
brejvik terrorista, naccista, fassista i ubbica...!!!
ovaj norveski serv brejvik ubbio osamdeset ljudi, organizovao attentat itd , planirao to mjesecima i neuracunljiv...?!!! koje licemjestvo i manipulacija.......!!!