Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije na vrijeme plaćao članarinu.
To su ti miroljubivi imigranti , sve to treba preusmjerit na madagascar , danas sutra ako ja odem u europu da živim i radim trebam stalno strahovat od ovih pustinjskih majmuna .
Ma gdje na Madagaskar, sjvernije takve treba, na Grenland
A čudo da nisu, gdje god petardu bacio fol IDIŠ preuzeo odgovornost fol oni nešto. Tako su jednom u onom standardnom američkom pokolju preuzeli odgovornost da bi se ispostavilo da je lik bio totalni mrzitelj muslimana lol. Idiš...
Hebi ga buraz, nisi ispunio „kriterijume“ za preuzimanje odgovornosti. Mozda si se po drustevnim mrezama drzno pa pisao protiv Izreala a to ti je „smrtni grijeh“ kod ISIS (ISRAELI SECRET INTELLIGENCE SERVICE) fakticki poslodavac licno.
svi mu se smeju....... :(
Koji kloc...
Kako to Fena i Klix prenose u pomalo saljivom tonu. "Razocarani terorista". Nije IDIL preuzeo odgovornost (kao da to nesto znaci). Na stranu to sto je maloumni islamski divljak ubio ljude u drzavi koja se naguzila svakom muslimanu koji je zalutao do nje. Pitanje je da li su i objavili vijest kad se zlocin desio.
Mora da su ga izbacili jer je podržavao SDA
Pa ja ne vjerujem PHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
dEBIL je preuzeo odgovornost.
Niko se zao nerodi.
@DuseVamSmrde zar ne znas da je ovo prikriveni agent Mossada ... :)
@tomandjerry ovo je sarkazam ako nije jasno
Trebo je to prije utanačit jbga. Tako i mene progone što sam im djecu pravio, ja reko kažem ne'am ništa s tim same ste tražile
@MusaBozadzija A znaci ti si taj zbog kojeg jadne porodilje tek rodjenu djecu bacaju u kontejner!
Nije tačno, ja pristavljam samo bogatim begovicama, nix sitna boranija.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...znači to je retardirani čistač hala iz ŠveCke...inače poznat kao jebač svoje mame....hehehe...
@2002 jel to onaj blizanac mi
@VoIvoXC90 Ahahahaha....kako se gornji prepozn'o....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije ni ISIL glup ako je lud😄
Koji su to mentalni paćenici . . . ? ? ?