Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poceli su me nervirat ti homići,eto oni izgone pravdu na ulice i protestieaju sto su homići ! pa ko im je kriv za to ? koga briga sta radiš u svoja 4 zida !? i zasto to iznosis u javnost ? to je cisti marketing i reklama za pedere i lezbace akviriranje novih potencionalnih clanova.. ni hetro sekaualci ne izlaze na ulice i protestieaju polu goli drapajuci i lizuci se na javnim mjestima.. ja bi svim ljudima dao da se vole,zene i jebu koga to briga ! ali da usvajaju djecu ? eee to nece moci.
Nepobitan fakat je: da se klixova populacija sve vise i vise interesuje za homoseksualce.
Da bar jednom sedmično imaju neki ultraedukativan članak na portalu... pa hajde... al zato se ovi promovišu svaki dan... da se ono fino naviknemo. Stara provjerena metoda propagande.
Telal: Tekstovi o homoseksualcima izazivaju veliko interesovanje, mnogo je komentara i time se povecava cijena reklame na Klixu. U interesu portala je da objavljuje tekstove koji "prolaze" kod publike kako bi imali sto vecu posjecenost i interakciju korisnika. Sumnjam da je rijec o nekoj propagandi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neka istospolnih brakova. Kako ce se drugacije pojaviti Dedzdzal?
Homofobi *:
Da vidimo sta ce da nam Turčin danas progoogla.
Bravo.Dezurni homofobicari neka pocrkaju od muke.
A tek Kad odobre brakove ljudi sa bolesnim zivotinjama i mrtvacima to ce biti znak napretka ljudske svjesti....
homofobija znaci strah, ja se njih ne bojim, jednostavno ih zalim i gade mi se
...da čujemo bošnjake, srbe i hrvate..i ostale...
hahaha treba napraviti nesto kao onu vremensku prognozu nadrealista
Istospolni vragovi
sad kad pocne 'legalno taslacenje'
Glup si fakat, k'o da se hetero paravi "taslace" na javnim mjestima.
hvala na komplimentima tvoje rezonovanje ne bih da komentarisem
PRIKAŽI ODGOVORE (11)