Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha ahaaa sta ce sad biti... sprema se nesto sigurno nisu oni dzaba tenkove izveli.. dobro to ispitajte... ahaa ahaaa
Hajde aBd za nekoliko godina vidimo Ruskih tenkova u Washington i to ne za proslavu.
@LambdaExp možda bi i bilo tako da su ispravni
Trebao sam se i ja roditi u SAD-u da zivim noramalan zivot, a ne ovako cijeli zivot neka trka frka prezivljavanje borba.. PRIMIM PLATU, PLATIM RATU, KUSUR ZENI, K**** MENI...
@Gazda94 nij ni tam med i mlijek . bolje da si se rodio u sweckoooj
Tamo je triput gore nego kod nas
podsjeća na vojne parade u totalitarnim režimima, npr. u hitlerovoj njemačkoj, titovoj jugoslaviji, sovjetskom savezu, sadašnjoj rusiji, sjevernoj koreji, iranu itd. mahanje zastavama, veličanje sopstvene nacije i ideologije, daj narodu kruha i igara! Izvinjavam se onima koje sam zaboravio.
@ko-le-ra Amerika vec odavno ide prema tome.Jos ako Trump pobjedi n 2020 . tek ce da bude cirkus.
Haj našeg policajca vidi na konju.
@raka u pravu si ...nije zezancija ...ove napredene zemlje imaju policajce na konjima a našima je ispod časti da voze bicikla i motore a kamoli konje da jašu.
@zmajcekSaUne pa konj bi dao otkaz kada bi vidio debelog bh policajca kako hoće da se usprenta na njeg
jel cvijanovicka otisla mislim sigurno je dobila pozivnicu
Najobicnija glupost izopacenog Trumpa ,jedina super sila nema sta da pokazuje i da se hvali bilo cime, oni znaju a mi zajedno sa njima ko su i sta su