Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramotno - šta drugo reći.
nije u redu ovo sto italija radi, ali opet ako vidis da te ljudi ne zele u svom dvoristu, nemoj ni dolaziti. kolko god to surovo zvucalo, istinu treba prihvatiti. Italija nema obavezu primiti ikoga u svoju kuću (sto vazi za bilo koju zemlju svijeta)uključujući i najveće nesretnike na svijetu.
@norid3 nitko od nas ne zna sta ga ceka u životu. svi mi možemo postati izbjeglice i migranti preko noći i biti u goroj situaciji nego ovi ljudi, zato ne treba suditi i automatski zatvoriti vrata. ali opet treba napraviti nekakvu granicu i nedopustiti milijunima muškaraca da samo dolaze jer su eto progonjeni. treba pomoći ljudima, ali me opet brine seoba naroda s bliskog istoka u europu.neće to biti dobro za nas europljane uopće :(
Tito mrtvi trebo si ih 1943 sve pobit i baciti u neretvu zajedno sa svabama ustasama i cetnicima
Bit ce bolje narode.Židove je Hitler pokušao istrijebiti, ostalo svega desetak miliona i ....vladaju svijetom. Kad dodje vrijeme (ako) da i muslimani, netrebaju samo od Allaha tražiti pomoc, nego uciti, graditi, disati kao jedan, tada nece biti potopljenih camaca sa muslimanskim izbjeglicama niti Americkih ili Ruskih bombi, BIT CE DOBRO ?!
Desetine? Prije da ce biti da su stotine ljudi... Tuzno i sramotno za ''kolijevku moderne demokratije i civilizacije''
Žabari, fašisti druže moj. Nema tu ljudskih osjecaja i ovo nije prvi put da se potope nedužni civili vecinom djeca i nemocni, samo je ovo prvi put da se obznanilo. Žabari su Ubice kojima treba suditi jednako kao i onima u Ahmicima. Sram da vas bude ubice!!
@norid3 nista ti mali ne razumes, zato sto te je Bog stvorio radi mode da nije amerike [tvog primjera] nebi bilo ni izbjeglica
@norid3 Ja bih rekao da su kod tebe Ahmici problem. Nisam trebao pominjati, ali sad je kasno.
fašisti bili fašisti ostali .
Opste poznato je da im prevrcu camce i puste da se utope!!! Gnjide jedne, fuj!!!
Treba zaliti sada ovu stoku koja bjeze iz svoje domovine,a od brda odvaljeni! Stoka koja je svojom krivicom zakuhala stanje u svojoj drzavi i skinula sa vlasti Gadafija,Sadama,a malo je falilo i Asada.To treba sve vratiti i zaduziti po jedan kalasnjikov i neka brane svoju drzavu. Srceparajuce slike na kojima su sve glavonje od preko 100 kg i ne stariji od 40 godina..
nije ti niko kriv sto ti je stara promiskuitetna i sto voli obojene, nemozes ih sve pobit, utici na nju!
@1946bb https://www.google.ba/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi1vaiUi-PTAhWOYVAKHaZ6A90QjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fvesti%2Fdrustvo%2Fahmed-iz-libije-stigao-do-kanjize-umesto-crkava-u-evropi-ce-stajati-minareti-to-ce-biti-nasa-osveta-clanak-1908259&psig=AFQjCNGM2bnpcTS4t1r5RrLeTi8qB38-ZQ&ust=1494428725077649
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo italijani, čuvajte svoju prelijepu zemlju i kulturu od parazita i kozoheba sa istoka, već su vam pola Sicilije uzeli, ne dozvolite da vam se desi sudbina Francuza..
@Richard Srca Lavljeg Jagomir pomaže takvima kao što si ti. Sretno.