Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhhhh texas i americki srednji zapad ...... kakvi tamo seljacici zive , ma nema takvih ni na Romaniji :)
ima ufoci,srebrenici i visegradu
@papciseljaciout sarajevu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dajte jos i u porodilista pa nek se puca na sve strane, par ljudi se bogati od prodaje oruzja a majke sve vise i vise placu za mrtvom djecom.
ja budala likova
treba u skolama dozvolit :)))
Ili kako se drugacije zve "WHAT COULD POSSIBLY GO WRONG" -_-
Znaci mozemo u predsjednistvo sa oruzjem..
Kako gadna tetovaza
I kod nas je ludnica i svi nose oružje
aaaahahaa koji idioti./
Teksas kaska za Dzordzijom. Tamo mozes na aerodrom sa napunjenom pusketinom, mitraljezom ili ako si bas neka "pussy" samo sa pistoljem. Evo covjeka u Atlanti, sve po zakonu. http://www.nydailynews.com/news/national/georgia-man-legally-carry-ar-15-rifle-atlanta-airport-article-1.2244745 Ako laze Daily News onda lazem i ja :-)
daily news ti dodje ko exclusiva kod nas,ili ti ga klix...mogu pisat sta oce.
E bas si nevjerni Tomo :-) Gdje bas od onoliko linkova da nadjem link iz novina kojima ne vjerujes :-))
Ovaj zakon kod nas treba fino da svugdje mozes ponjeti oruzje i da kada neko nedozvoljeno udje na tvoj posjed fino ga "roknes"
haj ovo al kaze poklanjam pit bula 3 god star pa ja bi mu s palicom priš'o da ga nahranim
...rednek do redneka.