"Zemlje EU neće dobiti ni kap"
0
Teheran razmatra naftni embargo Evropi
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrška Iranu!
Podržavam!!!!!!!!!!
srbi imau ljubicaste krave hahahahahha...ovo je stvarno dno hahahha..
Najsmješniji su mi ovi internet warrior srbi poput @ cccc ,koji podržava Ameriku ,iako im je ta ista Amerika nabacala \"osiromasenog\" uranija po Srbiji da im je statistički se povećao broj maligni oboljenja za 75%.. A pored toga su ih etnički očistili sa Krajine i Kosova ,ali očigledno je da su Amerikanci i Srbi \"bratija\" ,pa onda ,nek ih bratija zigu ,njihova leđa to mogu podnijeti.
TEHRAN, Iran (AP) — Iran is ready to revive talks with the world powers, President Mahmoud Ahmadinejad said Thursday, as toughening sanctions aim at forcing Tehran to sharply scale back its nuclear program. http://news.yahoo.com/ahmadinejad-says-iran-ready-nuclear-talks-115732174.html
totalno si upravu, Bosnjaci ce biti zadnji muslimanski narod koji ce to shvatiti.
Turkey = otomans
Ako prezivite sve sto vam spremaju i ako se vi budete pitali za vasu naftu,donesite zakon o vjecnoj zabrani prodaje Evropi......
Perzija i Otomans samo tucite neprij.atelje (amere, Izra.el, fran.cusku,,,)))samo u kost...Bosna je s vama... Bosna je branik isla.ma !
prodajem auto, povoljno, moze zamjena za bicikl uz vasu doplatu
mi u velikoj Smrdiji koja se proteže sve do Kosovske Mitrovice ćemo upregnuti volove kao naši preci pravi Smrdi
Baš će napakostiti Europi,koja svakako iz Irana kupuje samo 20% nafte,koji glupaci he,he,he.Najbitnije je da se steže obruć oko te terorističke zemlje,i da će uskoro NATO,SAD i naš veliki prijatelj Izrael krenuti na oslobođenje Irana a ahmedineđada ćemo kao i sadama Locirati,Uhititi i Objesiti.
bezbeli da nije tako , Muslimani su bili povlaštena kalsa u Turskom carstvu i živjeli su na najboljoj zemlji i ondje gdje ima vode , a srbi u vukojebinama , a ti kažeš nismo imali problema ? KAda smo protjerali tog istorijskog mostruma za koga svi ljudi nisu isti onda je bilo dobro tj . u SHS i Jugoslaviji Musliamni nisu otišli da žive po vukojebinama ,a Srbi u nJihove kuće , vas su zaveli Turci da bi ovladali nama ,a potom i vatikan preko tzv . hrvata . što se desilo 1990 . Držite se vi Srba i Rusa , i 1943 i 1994 je prethodila 1941 i 1992 , kada ludil započne nemože se kontrolisati , netreba ga započinjati ,genocida nije bilo 1912 dokaz je sanđak ni 1919 dokaz su bošnjaci , a svaka akcija izazove reakciju
Vidim ja na drugim tekstovima vas nem ovde ste se zavukli i palamudisete. Vidim ..kobilic i on pametuje -s.e.j.u- mu Y.e.b.e.m.
fakat MOLE da ih neko rasturi ko pas lutalica malu macu
boli EU racku šta Iran razmatra oni mogu naftu kupiti gdje god hoće a ahmedinedžad svoju može sipati sebi u gu zicu
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo