Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nama je već džaba hahah
cudi me da su bili brzi od Grasa!
I bolnicu Koševo i GRAS je stvorila AUSTRIJA a ne 'vi' crveni majmuni kojima je svijet nastao u aprilu '45. I u cijelom svijetu se karta plaća u zavisnosti od dužine puta, boljševička budalo.
A jesi li ti IKAD platio kartu, crvena p.i.č.k.o.?
Samo 20 godina nakon komunizma. Samo još mi imamo za vratom te crvene naciste :(
Tema je (prvi) GLAVNI GRAD sa besplatnim javnim prevozom.
majke ti gdje si ti vidio da je neko napisao da je zurich glavni grad svicarske??
Nevjerovatno da još uvijek ima neko da ne zna ni evropske glavne gradove. Zurich nije glavni grad Švicarske @Wow, već Bern gdje nema besplatnog javnog prevoza. Bern, moj dragi, Bern. ne Cirih.
Ja koliko znam u Zurichu u Svicarskoj je gradski prevoz već odavno besplatan!!!
Nemoj da vas GRAS cuje cccc !!!
e ovo zaslužuje R E S P E K T!!! ali nije to sve ,čitao sam negdje da je npr.bežični internet u cjeloj zemlji besplatan ili se piše bezplatan ????
nemaju oni SDA, SDP; SBIH,SDS, SNSD; HDZ, SBB da imaju njih onda bi se vozili al konjsim kolima po gradu
Sigurno si jedan od onih škrtih guzonja kojima je posao udaljen jednu tramvajsku stanicu pa hoćeš da platiš 20 feninga a tvoj kolega koji dolazi sa Ilidže da plati 2 KM.Ne možemo svi ,,stati'' da živimo u Centru ili Starom Gradu, gdje kanton najviše ulaže novca zbog turizma. Ni škole ni fakulteti nisu pravljeni ni u jednoj općini osim ove dvije nabrojane. Zar dijete iz Vogošće treba plačati veću cijenu prevoza od djeteta sa Marijin Dvora. U Hadžićima, Trnovu, Ilijašu , Ildži, Novom Gradu nema Bolnice Koševo koju smo svi gradili. Sva ministarstva i druge ustanove neophodne za život svih gradžana kantona se opet nalaze ili u ,,Centru'' ili u Starom Gradu. Ne vidim ni jedan razlog zašto bi cijena karte bila različita, jer je GRAS firma koju je stvorio cijeli grad a ne pojedinci. Romi i ne trebaju plačati kartu jer društvo o njima nije vodilo desetljećima nikakve brige. Tek zadnjih godina zbog EU se nešto radi na njihovom boljem životu.
Tallinn odavno ima nekoliko beplatnih linije po gradu koje sponzorisu pojedini trzni centrovi ili brodske luke, zadnjih mjeseci cak i sa aerodroma. Uosalom, tamo te svi upozore kad naidje revizija, a rijetki placaju prevoz. Ljudi imaju slican mentalitet kao u Sarajevu :))
ODAVNO JA PO SARAJEVU ĐABA PJEŠAĆIM , I STIGNEM UVIJEK BRŽE NEGO GRASOM !.................
I meni je Gras osigurao besplatan prevoz. Nikada ne plaćam kartu Hehehehehe
hahahahha a da no mugdime imas kartuuuuu