Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA sto ne objavite KO IM JE PRODAO ORUZJE U BiH?? Nasli ga na ulici, tek onako setajuci??? Ili vam je zao pominjati ime HARISOVO I BAKIROVO JER OBADVOJICA POLAHKO KRE-PAVAJU OD AIDS-a (SIDE-na bosnjackom)
@kloc; U potpunosti se slazem sa tobom da za negativan imdij su ponajvise odgovorni separatisti koji su 1992 izvrsili agresiju na suverenu medjunarodno priznatu JUGOSLAVIJU, a ne kako su tebi uvrtili u tu ludu glavu \"RBIH\". Ta vasa izmisljotina od nakarade RBIH je bila priznata u granicama JUGE.
@SRB-IN hahahahahahah cuj srbi i hrvati zajedno protiv bosnjaka hahahahahahaahaahahahhahaha vi ste igubili vezu sa realnoscu hahahahaah... ja kakvih g.l.u.p.a.n.a na ovom sa-x ima to je za nepovjerovat !!!!
samo vi glumite velike srbe hehehehehe
Lijepi pozdrav Republici Srpskoj !!! Muslimajmuni su davno prolupali...
samo federalni dio velis? hajde bolan ne budi smijesan...a sta cemo s genocidom?
zaboravljas druze na Srbiju tamo su gotovo svi Srbi i opet ako je neso lose tice se Siptara muslimana iz Sandzaka tako da ti ta prica ne pije vode Samo BiH, i to Federalni dio i Siptarija prijatelju HB mi cemo vam pomoci da se oslobodite smrtonosnog zagrljaja Bosnjaka...jer jedni mi mozemo da vas razumijemo...niko vise cak ni Hrvati iz Hrvatske
pa za negativan imdij su ponajvise odgovorni separatisti koji su 1992 izvrsili agresiju na medjunarodno priznatu drzavu rbih. taj cin donio je za sobom niz negativinh reakcija cije rezultalte imamo danas. stotine hiljada pobijenih, ranjenih, raseljenih osoba. negativan imidj zemlje. radikalizacija drustva. i onda kad mi danas neko od sljedbenika tih separatista upire prstom i veli te vi ono te vi pa to je obicni bezobrazluk. a najsmijesnije/zalosnije/beozbraznije mi je ono kad dodju optuzbe da je sarajevo etnicki ocisceno. cojece drzati grad pod totalnom opsadom 3 godine i poslije toga imati obraza reci \"vi\" ste protjarali te i te je apsurdno
Mislio je smrdomajmuni.
mislio si muslimajmuni? :)
Koja zemlja u kojoj zive islamofasisti se spominje po dobrom...
Ako kako da je spomenu po dobrom kad trećinu stanovnika ove predivne zemlje čine majmuni kao ti..
dal ce se ova Bosna ikad sponmenuti po necem dobrom!!?