Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Namjenjei za IDIL"??? Kako to moram zamislit? Na pakivanjima je stajalo "Made fo IDIL" ili? Gospodo Simic, jel bjese ona Libija koju "demokratizovali" i od koje poslije ubistva komandanta Gadaffija napravise "oazu demokratije"?? Kad je rijec o tome da se tim "Idilom" danonocno muslimani crne, rado pominjete Libiju u tom kontekstu inace opcenito o Libiji poslije smaknuca Gadaffija sutite ko zaliveni. Gospodo Simic ,pokenjam vam se na Vatikan.
@guzarcurguzI4, evo, isil-ovca već drma kriza
@_ja_ "Isilovac"? Eto desnicarsko-pedosfilski krscanski terorista me "islilovcem" prozva jer je valjda sebe u mom komentaru pronaso. Za tebe cu ekstra metak odvojit sa natpisom "sa ljubavlju od TSK dragom Jebivropskom Desnicarskom Krmoljubu"...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bosnalijek na aparatima
Vlado gadafi, bilo med i mlijeko -dođe Amerika,uvede demokratiju i stvori issil... Kraj priče
Joj zeznuto je kad nemaš gudre, mogu misliti kako će teško biti navučenim borcima IDIL-a.To jako demoralizatorski na njih utiće i onako su pogubili večinu teritorija kojeg su držali, a sad će biti puno teže., jer nemaju ćime popraviti performanse.
Na otpremnici pisalo... For IDIL..
Jel IDIL ili ISIL ili ISIS... nije mi ni jasno vise kaako se zovu.. Samo mi je jasno ako su ovo lijekovi na ove gore pomenute... Da ce ce uskoro neki grad u italiji letiti u zrak... Divljaci gore pomenuti neoprastaju nikome
bake salje li salje braci 😂😂😂😂
Ccccc, krišom ste samo trebali dodat cijanid ili arsenik i pustit da prođe, riješen problem
što su išli u Italiju, mogli su u Somaliji istovariti brod i onda Toyotama u Libiju.
"unapređenje performansi" u raznim zonama.... kakvih "performansi"?
mogli su istovariti brod iz Indije na obali Kuvajta, što su išli okolo?
@uzgajivac, kontaš isil bi imao manje troškove, za te novce mogli su pobiti mnogo civila diljem evrope,
Indija saveznik Britanije. doviđenja.
Naravno,ovo su sve prazne vijesti.Propagiranje islamofobije.Na Balkanu se Srbi i Hrvati boje Bošnjaka-ko biva mi teroristi.