Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih platio i 20€ da vidim gdje je kapetan karindzo moldavku!
Pa šta? I \'rvati za 10 kuna vode me na grob Franje Tuđmana a za 15 dadnu mi dozvolu da se pomokrim na isti. Za 20 kuna oni se sami p0kenjaju na isti... Kod Srba je ista cijena samo su dinari u pitanju a naravno vode na Slobodanov grob.
Da i eto solucije za povecavanje turizma!!!!! good luck!
Seljaci nepismeni, ne postoji zemlja po imenu Talija niti su njeno domicilno stanovništvo \"talijani\". Kako ste samo jadni i čemerni. Možda biste za lektora ipak trebali zaposliti nekoga koje pročitao nešto više od bukvara za prvi razred osnovne škole!
-Oglas :... -prodajem toalet papir ,jedna strana koristena, -tjesim zeceve pred klanje, -shustim na tadiu i masem na ispracajima -cjena po dogovoru...!
treba dole nasukati kakav brod kod neuma, vidjeli bi vi biznisa
noz kolac jasenovac =U= za dadu BL hahaahah
nezaboravi se istovariti na ovčari, ja sam već obavio!
@ dado banjalu... Možeš ,ali isto tako možeš se besplatno i pomokriti i p0kenjat na Jasenovačko polje. Bez brige ,gdje god da se \"olakšaš\" nećeš profulati nekog zatrpanog ispod... Hihihihihihihihi...
krivo je more...
A na Alijin možeš i za džaba da se pokenjaš:) Fukara ostaje fukara!
\'ta ce tamo