Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo mjesto za donošenje tekbira brate. Sačuvaj to za naše bitke, inšAllah. Iako se slažem s tobom što se tiče izdajica, munafika.
Ovako trebaju da zasvrse sve izdajice. Nema gore sorte od izdajica. Bravo Talibani !!! Pobjeda vaša a i naša ! Allahu Ekber !!!
Imamo mi dovoljno pametnih da nam s... ovdje. Ne bi nam ni talibani ništa smetali. Kad ove ovdje (cetnike i druge razne fasiste) možemo podnositi, možemo i talibane. ha ja
de budaletino, kakvi talibani kakvi bankraci, ovo sve banke rade, a banke podavno seru po Bosni ^^ ali ti to nikad neces svatiti.
E eto vam vasih Talibanaca i Vehabijanaca. Hocete da i nama seru po Bosni?