Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVASTA..A Nama boanskim vehabijama su javili da zabranimo skolovanje kada uvedemo serijat u nas dio federacije
Je*em ja vama svima majku koji ste komentarisali, idioti glu*i !!
Talibani bi samo zene za rasplod i za popni-se-sidji aktivnosti, ni ovi nasi talibani nisu drugaciji, ni slucajno da zena zna ista, ako kako moze, da bude i nijema.Uzas.
A sta na ovo kazu nasi talibani?
@ oh! - ne kontam tvoju logiku?! Kakve veze ima školovanje djevojčica sa stvarima koje ti opisuješ? Protiv si iz razloga što ti odgovaraju buduće žene koje bi bile na milost i nemilost muškaraca! Ako je muškarac ok. lik onda i nije tragedija, a ako je neki bolesnik šta će one onda? Da trpe, užas! Muška odbrana bi bila, naravno, pod plaštom \'\'vjere\'\', a to sa vjerom nema nikakve veze! ŽENSKA DJECA DA SE ŠKOLUJU!!!!
Ma ne znam zasto uopste pregovaraju sa talibanima pa ti su ljudi ucinili vise zlocina nego bilo ko u istoriji afganistana.Razumijem da je zemlja napacena od rata i da im je potreban mir.Ali jednostavno zlocince je potrebno silom poraziti a ne legalizirati ih i ukljucivati u politicki zivot .Kao sto su ameri porazili njemacku u 2 svjetskom ratu zatrli su nacizam u korijenu.Ako se to ne uradi desice im se kao nama u bosni sto se desava danas.Mrcvare nas ovi iz republike sumske .A da smo ih vojno porazili ne bih imali danas ovih problema sa raznim dodicima i spiricima.
Tu prvenstveno mislim na pojavu zabrane školovanja djevojčica.
I naši talibani napreduju. Nekad su se po T.e.h.e.r.a.n.u tj. Bliskoistočnom Sarajevu ganjali čakijama, a sad pucaju iz automata i postavljaju bombe.
Nema ovo veze sa vjerom i talibani nisu pravi predstavnici islama.. Ne zaboravimo da je prva riječ u Kur\'anu: \"Uči...\"
ja vjere ja g*v*na
Kakve gluposti od propagande. Prema svedsko-avganistanskom komitetu procenat zenske djece u skolama prije talibana je bio ispod 5%, da bi tokom talibanske vladavine popeo se na 25%.
javili se alah i muhamed pa im šapnuli da je to OK
SILENCEEEE, I KILL YOU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ranu ih privit`.
Mozda bi Talibanke po tvome trebale da snimaju p.ornice da bi se dodvorile wasingtonu i tel avivu.