Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jao jao, znam ja da ti smeta rad, i da neznas kako voliti u isto vrijeme kad imas posao koji ce od tebe robota napraviti.. ali nismo svi toliko glupi, zato idi u pakistan ako ti se ne svidja, ovo je evropa, gdje se radi za bolje sutra a ne sjedi cekajuci tita da ti donese hljeba.
islamske zemlje su pune osjecaja, ljubavi i srece... ...u pauzama izmedju 2 samoubilacka napada ;-))
ne znas sta je gore talibani ili ova usrana bijelacka politika koja ce nas sve pretvoriti jednog dana u robote bez osjecaja ljubavi i srece
hajde misevi sto nepodrzavate ovo uskoro ce i nama slican zakon uvesti, trazili ste gledajte. . . .
tako treba, jer cim zene pocnu pametovati smanji se natalitet. Muslimani su zato vecina !!!
ja se nadam da CIA ovaj sajt dobro pretrese, i vodje baci u gvantanamo bej, jer podrzavaju bivsu jugu, komunizam gdje su se pjesmice pjevale egoisticnim individualcima dok u isto vrijeme ne smeta im pakistanski nacin zivota gdje se curice bacaju u masovne grobnice, uzimajuci kompletno ponasanje vodja sa-x, zoom66 i chmolja.
@Lazni Pipo je administrator ovoh sajta samo da znate! BiH4EVER!
Sta reci,nego bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!! BIH4EVER!