Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako ali sigurno ulaze u 19. vijek.
prije će nas u EU :)
samo je bila predstavljena losa slika od zapadnog olosa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najjači smo mi ovi naši smorovi sa prostora ex-yu koji se kao prdače, a oko nas se tuku grabljama i krampovima zbog nogometa i ubijaju zbog 40cm međe HAHAHAHAHA da ne govorim o plemenskoj mržnji uz veličanje didovih znojnih muda HAHAHAHAHAHA
Primitivizam cisti
Afganistan ispade Pariz u odnosu na trenutnu Rusiju
Afganistan prije 100 godina bio napredniji nego danas, baš kao i Rusija i Balkan!
čestitam školski
Estagfirullah
tamo gdje vjera vodi društvo nema selameta, no tamo gdje vjera vodi čovjeka nadati se je dobrom društvu.
Prave dobričine, nema šta
Dozvolili im povratak u skole ali odvojeno od djecaka i mogu im predavati iskljucivo nastavnice. To sto u nekoj skoli ima mozda samo nastavnik npr matematike nema veze. Ali hajd za njih je to napredak.
Prve riječi u Kur'anu Časnom su Uči, čitaj, u ime Gospodara Tvoga što znači da se treba razvijati u svakom smislu te riječi. Ne znam koliko je u skladu sa prvim riječima u Kur'anu ponašanje ovog što ima novi mobitel a obučen u odjelo koje se nosilo u doba Poslanika s.a.w.s?
kad guzica ogladni ima da dozvole i onlyfans
Zaostali primitivci, ne mogu da vjerujem da ima nasih ljudi sto misle da su nam ovo braca.
Kakav napredak. Ovo nismo očekivali od Islamske države.