Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Johnny G,Tuzlanski Rambo, RajaSaKaldrme i KlixHr poziraju na slici
Hahhhahahaha
A zašto mene ubroji u TaIibane kad se zna da sam otvoreni Bogojebač.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tolike se pare srokale, uništeni mnogi životi i sve na kraju opet povratak na fabričke postavke.
Imam havera koji je za NATO bio kratko prevodilac Pašto jezika u Afganistanu po nekakvim selima prije 10 godina. Kaže sjediš piješ kahvu, preko puta tebe frajer sa zoljom sjedi, do njega drugi s kalašom, ne smiješ nigdje pogledati osim u stol ispred sebe. Država za čovjeka 👳🏻‍♂️👳🏾‍♂️👳‍♂️.
talibani=biden= CIA to samo jos moja baba i dedo ne znaju!! imjau 160 godina skupa!!!!
Odmah se vidi da ovi imaju ozbiljnu namjeru da naprave napredno i pravično društvo. K’o ne bi poželio ovakve režisere društva.
Bravo! Nikad ne odustati od svojih snova i ciljeva!
kako se drzi herojski jalalabad?
Šta li su sad Cionisti smislili da urade sa ovom grupom budala.
Ne postoje prijestolnice, prijestolnica je samo jedna.
isti moj komšija omer vehabija kad se vrati sa sela sa punim gepekom krompira i luka.
Bolesnici!
Vidite svetosavski ološu razlike .Afganistanci drže 5000 zarobljenih talibana,ali ne pomišljaju da ih pobiju kao vi zarobljene Bošnjake u Srebrenici.Dokle ide vaš barbarizam i dušmanluk,i sad to poričete .
Alle die in Deutschland und Österreich wählen dürfen unterstützt bitte die AfD und FPÖ das Kriminelle abgeschoben werden.
Generacije se rađaju i umiru a ne upoznaju ništa drugo , osim rata !
Jooj slike , ko da su na izletu
Mislim da će pravo unaprijediti zemlju kad je preuzmu … izgradiće škole, bolnice, fabrike, radiće na ravnopravnosti, ljudskim pravima … ma ima civilizacija da im procvjeta.