Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravi talibani se umorili a ovi nasi domaci su jos neumorni... na tastaturi svojih kompjutera. gdje je pravi patriJot-pravi taliban, nesto se slabo javlja zadnjih dana. da nije dobio menzis?
To se zove sanja Svinja o kokuruzu,pa i ta priča...Svrbi,prdoslavci najbolje znaju,500 godina su se bajagi spremali u tajnosti,pa plan skovali,pa za jedno poslijepodne Tursku carevinu na koljena povalili...iz knjige,,Kako sam učio da lažem,,Dobrice Miloševića...a što se t.alibana tiče...oni to uopšte nisu...navikli su da jim čitav vakat prođe u borbi protiv tuđeg zavojevaća i njegovih pomoćnika!
gluposti, pa rat je za talibane \"wej of lajf\"
Tako je Rus. Zato je Bog izmislio atomsku. Kabuuum Kabul!
šTA UMORNI? KAKVI STE VI BRE TALIBANI?
Politiku treba uvijek tumaciti obratno. Ovaj se javio za rijec da kaze da su Talibani umorni, a u stvari je obratno. Nato je umoran, rat mu je preskup... i ukoliko brzo nenade rjesenje predstoji bankrot Nato-a. A svaki laik zna da su Talibani ratovali decenijama. Tako da su navikli na rat.
Jedan ruski general je izjavio: taline ne mozes pobjediti, njih mozes samo sve odjednom unistiti sa atomskom bombom!
ovaj američki satelit koji se izdaje za specijalnog UN predstavnika je strašno glup ...čudi me da su ameri postavili tako glupog čovjeka za svog lakeja u afganistanu...\'\'talibani umorni\'\' pa onda ameri predlažu dijalog ...hahaha !! pa da su umorni i toliko slabi zar ih ameri ne bi pomeli za jedan dan i tako se spasili svoje višegodišnje blamaže ?! ovaj tex govori više od svih izvještaja u kakva govnnna su se ameri uvalili...
JEBBBAO TI PAPA MATER U SMRDLJIVU PIČČKU..JEBBBEM TI MATER USTAŠŠŠŠKU I TEBI I PAPI...NAPUŠI SE KURRRCA KRETNU JEDAN..KAD ĆEŠ SKONTAT DA SI PREDOSADAN S TIM KURČČČAVM PAPOM ?!
TEK DOSAO I SKONTO, AL JE PAMETAN. J.... SVOJU MATER
vidi nakaze na slici ahaha
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, izrazio je svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
Upravo suprotno.To je dobar znak da su zapadnjaci u velikim govnima i da ne znaju kako da se izvuku iz blata.
E eto ti zato imaš pojma jajane
Zato nisu umorni u Bosnjiakistanu. Poslace im pojacanje ova braca iz Sehera.