Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žalosno je šta neki ljudi (bolje reči ne-ljudi) čine u ime islamske vjeroispovijesti, nije ni čudno što je islam omražena religija u svijetu i što se smatra na nivou inkvizicija iz srednjeg vijeka.
MA RAT CITAVOM SVIJETU,SVI TREBA DA RATUJEMOOOOOO I TO OPASNOOO HhHhHAHAHAHAH RAT JE COOL
Tako treba i ovim nasim nevjernicima.
ha h amuslimanska demokratija. i onda se cudimo sto su svi protiv nas.
joje nisi razumio nista, talibani su protiv izbora uopste... brutalno kaznjavaju one koji su glasali, jer kod njih nema prava izbora... a to sa tintom je i kod nas bilo primijenjivano, kad zelja nema uredne evidencije glasaca to je jedinni nacin da se obiljezi da je neko vec iskoristio svoj glas.
Visocan zasto mi zasto nisi samo ti Ovako se kaznjava kada neko laze hoces dva puta da glasas ovako nece vise nikad moze ali nosom kod nas dodzu iz srbije da glasaju sa laznim licnim kartama tu stoku treba odma pobiti
mi smo stoka
To braćo
OVAKO I U NEKIM NASELJIMA U SARAJEVU :)