Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne postavite video kako Amerikanci i Izraelci bombarduju djecu svojim modernim raketama i avionima?
Sto postavljate ovakve videje? Stoko jedna balkanska
MashaAll\'ah! Ponosna muslimanska omladina Afganistana ponovo unosi radost u srca iskrenih muslimana. Ove \"haljine\" sto nose popularno se zovu Pakistanke ili Afganke.Nema udobnije,prakticnije i ljepse odjece.Al kako to objasniti balkanskom \"misliocu\" kojem je vrhunac obuci dzins pantole,usku roza majcu do pupka D&B i vojnicku frizuru nabacit,hehe. I koji misli da je civilizacija potekla iz Srbije.Ovakvu i slicnu odjecu su nosili svi Boziji Poslanici.I to je nosnja koja simbolizira mudrost i muskost. A ne uska pederska majca koja utegne maslenjak i cvarak misice,jado jadni mrljavi. Ovi ljudi su bacili na noge Britansku imperiju,SSSR pa sada Ameriku u \"haljinama\".Pa toj tvojoj logici sta bi vam uradili onda oni sa pantalonama?Hahaha Prevarili su te momcino,muskarc nije onaj koji nose pantole i \"mokri stojecki\".Danas mnogo zena nosi pantole i mnogo transeksualaca pisa stojecki.Hahahah
ma ja s ledja najlakse stoko, treba vam atomsku baciti , pobiti vas ko zohare,taliban ili smrdin ista g*vna!!!!!!!
Snimak NIDJE VEZE !! Hajmo se i mi skupiti sa jednim digitalcem i kalashom isto mozemo napraviti !!!
talibani=srbi nema razlike evo sad imao i vidoe dokaz
gledaj muslimanske vojske, svi u suknjama i haljinama. hahahahaah....P.E.D.E.R.Č.I. N.E. ISLAMSKE.
turska vojska nosi pelene. buuuahahahhhaaaa..... irance će židovke poderat ko beba zvečku.
što su se lojavci raspucali s minusima.
Neka dobro pogledaju ovaj video svi koji podrzavaju primitivni talibanski teroristicki olos a mrze marince i slicno.
@vojska Da jaro ali te p.ederčine kako ih ti nazva pobijediše kuglu zemaljsku(Amerika,Engleska,Francuska,Njemacka itd) koja se svom snagom okomila na njih i bješe porazeni,isto kao i vi,dzaba vam onolika JNA i onoilka vojna najmodernija oprema i opet niste ostvarili svoj cilj,mi vas ovdje pobjedili sa čakijama i sikiricama.Vazno je srce pa makar se borio potpuno nag bez ičega a mi imamo srce i uvjek smo ga imali zato jer imamo ispravne ciljeve a vi ga nemate niti cete imati jer imate pogane i pokvarene ciljeve i zato vam Bog nedaje uspjeh jer ste pokvareni.
stupid muslims...........
turska vojska nosi pelene. buuuahahahhhaaaa..... irance će židovke poderat ko beba zvečku.
gledaj muslimanske vojske, svi u suknjama i haljinama. hahahahaah....P.E.D.E.R.Č.I.N.E. ISLAMSKE.
samo zid izgraditi prema muslimanima i nista vise, stoka se uvukla u bosnu i sad vrsi teror i islamizaciju u svim gradovima koje su okupirali!
E kad mi ovakvi postanemo prema neprijateljima Bosne i Bošnjaka bit ce nam dobro i necemo biti ponizeni i potlačeni kao sad.
bah.linska posla