Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Leftardi i tahlibani su ista sorta.
@fbuser Ti ne znas propisno ni fatihe prouciti a znas sta nije islam.
Znači talibhani uzeli taktiku Izraela... Kakva god da je bolja je nego ona koja su radili katolici i pravoslavci u Bosni devedesetih sa bošnjačkog naroda a to je istrebljenje..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zivjeli bijelci i bijela moc! KO god podrzava ove obojene MARŠ NA ISTOK UDAJITE TAMO KCERKE da vam ih oplode pravi muslimani !!! hahahah
mrzim muslimane
BošnjacijesuHrvati bez obzira što srbijanske skužbe ovdje drugačije tvrde.kao autohtini narod u BiH Bošnjaci su bivši Hrvati a što se ovih majmuna tiče to su obične majmunčine koje rade samo za svoju korist...ograditi ih bodljikavom žicom a i one koji ih podržavaju
Šiiti nikad nisu ratovali protiv kršćana, Jevreja ili nekih trećih, već uvijek protiv muslimana sunita. Ili su pomagali onima koji ratuju protiv sunita, kao za vrijeme križarskih ratova. Riješiti se unutrašnjeg neprijatelja i potencijalnog saveznika budućih osvajača.
Vehabijo, hoćeš da čogađam gdje si završio osnovnu š.: Bočinja, D. Maoča, Kalesija?
Lažete.
Copy paste sa republikom genocidnom
Kina to radi godinama pa niko nista
Amerika ih tamo spasavala 30 godina. I nista. Nit demokratije nit icega. Al zato amerika ima dosta beznogih veterana, beskucnika.
Imali smo i sad imamo i mi svoje talibane pravoslavne
Ovo su monstrumi haridzijskog svjetonazora. Sa Haridzijama nema dijaloga. Za neupucene to je iskrivljeno tumacenje Islama. Ebu Hanifa r.a, Ibn Hanbel r.a i drugi ucenjaci su imali velikih problema sa ovim zvijerima. Brzo ulaze u vjeru a izlaze poput luka iz strijele. Posljednji Boziji Poslanik.Muhamed a.s upozorio je na ovu neman.
svaka sličnost sa karadžićevcima je potpuno slučajna..
kozojebi u papučama
FUJ KOJA GOVNA
to se desilo i u Bosni sa dolaskom Osmanske vojske, zato su ljudi masovno prelazili u Islam da sačuvaju posjede i društveni tveni status, neka se Hazari na njih ugledaju i ostaće im posjedi.
Miroljubivi islam ponovo na djelu.