Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ccc.. Da Vas Informisem malo Bolje, posto vidim da lupetate i nagadjate, Bio sam u Toj bazi kao u vecini u AFG, Istina da je Bio Napad, koji nije trajao duze od Sat,Nije Aktivirano Auto nego auto bomba, A da ima nasih u toj Bazi Dosta, Naravno niko od nasih nije povrjeden, nikada niko nije bio od kada postoji ta baza, A nisu to Placenici legendo, nego zaposlenici,I nismo Pod zastavom Necijom, i neprovodimo vrjeme u salonima i neklosarimo po carsijama, Vec trazimo izlaz is sranja koje se kod nas desava i nasli smo poprilicno dobar, a da bas me pogodilo druze sto tebe nezanimamo mi koji smo ovamo, nisam mogao da spavam kada sam procitao komentar, LoL Nadji ovga sto hoda po frizerskim, Mislim da Bi se dobro Uklopili... Jako ste perspektivni
Amerikanci,pederi,budale,licemuri,što bi rekao Sava iz Kikinde.
Propalo uvođenje demokratije, napušte se Ameri курчине
Ovaj Afganistan niko nikada nece osloboditi!
Misliš neće ga niko nikad pokorit.
@zlatni oslobodit!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čitao sam negdje da bi svi ljudi imali pravo da javno kažu šta misle, naravno da ne pozivaju na rat, ubijanja, kriminal. Ja bih želio da kažem nešta, ali će za par minuta to biti na stolu BO. Mislio sam da su ti izvoznici "demokratije" već pobjegli iz Afganistana.
a sta ovo nas briga?meni je bitno sta se u mojoj carsiji desava i sta se po frizerskim salonima prica