Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"kolambus drajv\" hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahah mati mila
Cuj vruce k\'o u paklu, to ti je kod nas nesto kao dosadni ponedjeljak.
St. Louis = Srebrenica
46 u St. Louisu. Nije li to opet tajni plan da se unisti nas Bosnjake??? Dzenosajd !!!
http://www.kcentv.com/story/18975428/arrests-in-killing-of-fort-worth-teen
Sram ih bilo sta rade po svijetu, cak su i brda oko Sarajeva bombardovali. Radi jadnika poput tebe, stvarno steta. Trebali su sjediti doma i gledati kanonadu jos 4 godine, kao ostatak tvog svijeta, jado jadni. A interesuje me sta si jeo tokom rata? Ili si jeo Americku hranu, ili si jeo iz septicke jame. Treceg nije bilo...
@sARAJKA Dođi malo u BOSNU I HERCEGOVINU da te rashladimo
onlajn-filmovi.uni.me posjeti te i uzivaj te u filmovima!
Tacno u Torontu je uzas od vrucina.U Petak je zabiljezeno 47C a nocu temperatura se ne spusta ispod 30C.Uzas zivi,. da nije klime ne bi se moglo zivjeti..Na srecu dva dana nam javljauju osvjezenje oko 30C hahahha.pa ponovo vrucine.Ali daj sta das.
doce ovaj talas i do nas samo je pitanje kad
Doš*o peder u pakao i tako boravio po kazni tamo, Bog se sjeti da ga posjeti, da ga oslobodi vise pakla...kad tamo svi sjede oko nekadašnjeg žara, vatre ni zglave...pita Bog šta je to, gdje je vatra u paklu, gdje je vrućina...Kad neki se javlja iz polumraka;\"Haj ti potpali vatru...\"
za ovo su sve ljudi i njihov benzin krivi iz godine u godinu sve toplije
Ta\' će SAD, dođite u Mostar. :)
Ko ih je.be, nek pomru svi...
Baš je nesnosno! Od 18 do 31 http://www.foreca.com/United_States/Illinois/Chicago
Ohiou, New Jerseyju, Indijani ,Kolambus drajv!? Pamenom je i išaret dosta.