Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Francuskoj stanje redovno.
eno Dzeko umalo da ga zavali, ode lopta preko precke
Ti si ovdje najpoznatiji kozojebac!!! Pas ti mater vlasku!!!
Pošaljite Irfana da im objasni da je sigurnosna situacija super, i da je stanje bolje nego prošle godine
Vehabije
Pozdrav za Gadafija i za Uga Čaveza, mi sanjamo o takvima, da oslobode nas kaveza. I za brata Asada, jačeg od svih napada, život rađa se na istoku, smrt dolazi od zapada. I Rusi iz Donjecka, i Huti iz Jemena, naša borba je iskrena, mi smo deo istog plemena...
nek ide sve dodjavola
ja ipak mislim da je pokusaj pljacke.drze direktora banke i porodicu.stari trebao trknuti do banke da sacuva porodicu.ali nesto krenulo nizbrdo.
Naj obicnija Pljačka banke, nema veze sa trenutnim desavanjima. Ne budalite ne veze.
ma narkoman neki..imam info sutra u BiH pucačina žestoka
Je** vise ovaj svijet i korporacije i nafa i resursi koji ste ku** dirali u osinjak sad vise niko od nas nije siguran.
WW3 je počeo, sreća pa smo niko i ništa.
Mora Francuska na neki način da prikrije duboku krizu u koju je upala i zamaže narodu oči.
Hajde drago mi je da ti nešto znaš. Šta legija stranaca radi po svijetu? Čije oni ratove vode? Jesu li oni možda teroristi? Zašto niko ne postavi to pitanje? Legija je samo dio priče o francuskoj a još je mnogo toga što malo ko zna.
Da nije opet Salah sve organizovao, pošto ne igra veceras za Romu...možda je u Francuskoj hehehe
samo rokaj...francuzi ili muslimani.....svejedno samo nek se rokaju
rat muslimana i katolika je neminoman...vatikan zeli da u pricu uvuce i pravoslavlje...pogotovu rusiju......ali dobit cete kurku i jedni i drugi....vreme je da mi napravimo malo kokica i da navijamo :)))
zar opet bas su ih naljutili