Policija ga nije shvatila ozbiljno
0
Taksista tvrdi da je vozio Madeleine dan nakon nestanka
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova djevojcica je kidnapovana i prebacena u dzamiju u Gluhoj Bukovici
postoji nada da se pronađe ova djevojcica,iako je proslo pet punih godina nada postoji,nadam se da ce pronoci kao i onu djevojku natashu Kampusch sto je uspjela pobjeci od onog monstruma!
Na ovome sajtu ima dosta ludi, nemoralnih, i napoakih osoba, ali ti si i taj nivo prevazisao.
Pitanje ti je baš glupo. Treba valjda biti obratno: zašto se za SVU nestalu djecu ne diže ogromna medijska kampanja?!
Zasto se podigla ovolika medijska kampanja uvezi ovog djeteta? Da li je njen otac neki uticajni jevrej ili sta li je vec?
jesi nasao kad ces se javit
Mala je ukradena,prodata u neko roblje ili nije živa.Portugal ciganadija. Prosto ne mogu da vjerujem da je ne mogu naći,iako ja sumnjam na roditelje najviše. Al et.
Kad je nisu pronasli odmah poslije nestanka nece ni poslije 5 god. Nesposobna policija...
Boze dragi, molim Te da je vec jednom pronadju :(