Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošto najvjerovatnije nije Ahmed, nije ni terorizam. Pa čovječe kakvo je ovo ispiranje mozgova.
Jesu li u Londonu objavili kad je onaj kreten u Sarajevu ubio autom 2 cure ?? NISU !! Oni nisu izvjestavali u ratu sta nam cetnici rade kamo li o tome a vi nas smarate o njima nek se hebu imamo mi veci problema
London najnesigurni grad u Evropi
Zabraniti sva vozila osim bicikla, nema drugog rješenja. Posjedovanje auta tretirati kao posjedovanje hemijskog oruzja, i problem rijesen. I avijone treba zabraniti, mislim, kome to treba? Voz je ok, jer ga terorista ne mere izbaciti iz šina.
Koje olaksanje, sad mogu mirno da pajkim, hvala klix od srca... hvala!
svjedoci su iskazali kako su čuli sirenu taksija koja reproducira "Allahu Ekber" ukoliko to bude slučaj, ovaj čin će biti okarakterisan kao teroristički, a postoji vjerovatnoća da nije riječ o muslimanu, tj. da je osoba duševno bolesna.
''Svjedoci su opisali kako su čuli vrištanje povrijeđenih pješaka.''naravski ništa nisu vidjeli samo čuli he he .Oni su čulioci a ne svjedoci.
Živio Alija i bosanska armija  živjela, živjela Bosna !!!