Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode ova planeta u p.m.Maje se zayebale sa kalendarom.
ALLAHOWA KAZNA CE ZAISTA STICI... I E LJUTIMO SE NA OWOG KIKSERS NEGO UPUCUJMO DOWE DA GA ALLAH IZWEDE NA PUT WJERE DA OSJETI STA ZNACI "BITI COWJEK"
Ovo nije eksplozija, ovo je reakcija dva gasa sto je prozrokovalo pozar....nema detonacije...Politika je bas kurva, nazvijau teroristima ljudi koji su postavili exploziv a one koji su podmetnuli pozar... osumljiceni i kako vec....
katastrofa
Ne treba zaboraviti da su Kinezi izmislili barut i da svako malo kod njih neka tvornica pirotehnike ode u zrak. Pa je vjerovatno i u zabavnom parku primijenjen neki novi izum koji je krenuo po zlu.
Shebo ih "vatreni lijek"... xixixixixixix...
Jos samo fali da je aktivirana bomba od strane Hassan-Ibn-Talib i to je to..
Kad se malo rascisti ovaj nered pronaci ce ISIL-ovu zastavu i licnu kartu odgovornog teroriste
Uzavrela atmosfera lol
ocekivana fasisticka izjava kikseru a kmecis danas kad su se sprdali sa medjugorjem? licemjer expert level
sta je kikseru minus a? eeee zvaljo jedan pokvareni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nije isil
http://kliker.info/jadno-i-zalosno-za-dan-zalosti-11-jula-u-mostaru-ce-pjevati-saban-saulic/
Bilale, pa zar imas i tamo sljedbenika lisac jedan buzimski..:
krkani se nazderu onog bjelog hljos i ...svi u nebo.!
"Our initial understanding is this explosion and fire... was caused by the powder spray. It could have been due to the heat of the lights on the stage," said a spokesman for the New Taipei City fire department, adding that 205 had been hospitalised including 81 who are seriously injured.
IDIL
Samo jaši, svi su naši..