Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se kako ide to. Nadju poltrone sto daju guze za male pare rasture drzavu osiromase narod. Kako ovdasnji komemtatori kazu "Najveci prijatelj bosne i hervegovine"
To vam je kad hohstapleri vode drzavu, Venezuela ima jedne od najvećih rezervi nafte, mogu biti u pravom blagostanju (nesto poput Norveške, na primjer!), ali kad lopovi upravljaju, dosli su do zemlje sa ogromnom inflacijom i siromaštvom, odakle ljudi bježe čim mogu....
Prodaj jarane sve nedaj da ti Ameri pokupe kao sto su popljackali Bagdad i njihove muzeje
Sta ce bake sa svojim vrecama?
Meni se učinilo da je ovo zastava Bosne i Hercegovine. 😂😂😂 Mora se priznati da su zastave Bosne i Hercegovine i Venecuele slične.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Pa nije bas tajna ako klix pise o tome
Utopija zvana socijalizam te uvijek na kraju dovede do propasti!