Srušio web stranice mnogih banaka
2
Tajland: Uhapšen najtraženiji svjetski haker
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobit ce posao u FBI, svaka cast majstore :D
Primitivci kradu milijarde a genijalcu nije dozvoljeno ni deset miliona. Pa to je nepravda.
šta ćeš ampače, ne mogu svi ko vi sjesti za bager i udariti po palestinskim naseljima, nekima ostaje samo da se uhvate tastature i daju skroman doprinos slabljenju cionističkog režima
Sumnjam da ce Hamza pristati da radi za usa u zamjenu za slobodu. Ako grijesim,... Onda on nije musliman.
E baš su krajnji idioti! Kako ne shvataju da ga USA treba, ne da bi ga kaznila, nego da ga zaposli kod sebe kao vrhunskog stručnjaka (što i jeste). Ovi svjetski maloumni primitivci (tu spadaju i naši funkcioneri), ne shvataju da USA na taj način BESPLATNO dolazi do genijalaca - a njih ima 1 na 100 završenih studenata. Isto radi i država BiH, jer ne dopušta da se neko pametan uvuće u njihove redove. Amerika zato trlja ruke i ima najviše svjetskih stručnjaka svih profila.
muslimanima poklonis informacione tehnologije a oni odmah u Dzihad i grizi ruku koja te hrani ... ipak, sve je dobro sto se dobro svrsi pa ce Hamza na tucanje kamena u Yumu narednih 20 godina a tamo ce naci i dosta posrnulih Dzihadlija pa ce mu biti bas fino !
kako da ne tajne sluzbe jedva provale ovakve ljude da ih strpa u zatvor... pogledajte film "Catch me if you can" barem ;)
Kakav zatvor budale, ovaj momak pocinje radit u tajnim sluzbama CIA-e i FBI-a, svaka cast
Hamza j.e.bi im m.a.m.u kaursku !
Sto frajko brzo tipka
čudi me kako nije musliman neki... :)
Steta...