Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Turskoj su počeli nemiri onoga dana kada je Turska isplatila posljednji fening MMF-u. Odmah fol ne valja demokratski izabran Erdoan.
,,,,eee ako se ne mora vraćati kredit , odoh i ja par miliončića se zadužiti:)))kretena grka. morat će vratiti svaki euro ovako ili onako.bolje "ovako" nego "onako":)))
nista novo i moj dedo rahmetli je govorio pusti sine vidis da je propo ko grćka .Ma svese znalo ali ljudima se nemoze pomoc mora im se desit
Tako se to radi! Sad ću odmah u banku da dignem kredit od dva tri miliona, a kad budu tražili da ga otplaćujem, samo ću zvanično izjaviti da sam komunjara i stoga da je nerealno očekivati da vratim pare.
Fašisti su digli, nek i vraćaju. To je isto kao i kod nas. Guzonje dižu, a raja treba da vraća.
nakon visedesetljetnog zivota kao pijani mornar slijedi bolno otreznjenje uz jos bolnije prizemljenje. vrati koke sto si pozobala.
U pravu su ovi iz Syrize. Prežaliće EU dio duga samo da se ne sruši njihova eurozona i cijela ideja o eksploataciji ostalih članica od strane Njemačke i Francuske,
.......koji su lopovi ovi Grci, sa 240 milijardi mogili su izgraditi i stariju i ljepšu Grčku:)))
Vraticete vi scaki cent, bas kao sto i ja vracam je*enim bankam. Kao da me ko pita imam li. Ako nemam, ode mi stan, a vama ce otici otoci dragi Grci.
ćuti bolan, juče su ti iz EU poručili da se moraju ispuniti obaveze prema eu, ćuti!!
Moras li ti vratiti kredit kad ga dines? MORAS! Ko im je kriv sto su bankrot? SAMI!
švabo nikome nikada nije bio babo, pa neće ni njima