Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BrojacPiramida ocito nisi pratio ali ona je bila kandidat za ovu nagradu, druga stvar ima mnogo vazniji i istaknutijih licnosti u svijetu koje se bore za okolis od balavice koja ima 17 godina, koja nije ni srednju zavrsila a ima svoj stav o svakom pitanju pritom ni psihicki nije uracunljiva, i sta lupetas, ko voli da zivi u smecu, sta seres bezveze
@Mallton1385 To ti je problem sto je neko od 17 godina obrazovan i ima svoje misljenje ??? Ili ti je krivo?? Lahko je nominovati nekoga, ali ona nije nikada imala sanse jer njen aktivitet nije za mir....
Možete donirati preko njihove mobitel aplikacije Share The Meal za djecu svuda u tim ratom i glađu zahvaćenim zemljama. Minimalno je samo 2km.
Zar nije tramp bio kandidat jer je zaustavio stogodisnje klanje albanaca od strane srba ili tako nekako? Sta ce re i first lady ba ovo?
Trebali su koroni dati, je rijesila sve bolesti, glad, ratove, sve probleme unutar drzava, samo se o njoj pise i prica, zar nije tako ?
Ja mislio da ce je ratni zlocinac R. Mladic dobiti ove godine.
E nek nije ona mala ludjakinja
@Mallton1385 Kakve veze ima ona sa mirom ?? A ne znam sto ti je problem neko ko se brine i bori za cist zrak i prirodu ?? To ti volis da zivis medju rijekama punim smeca, smogu, zatrovanoj vodi ??