Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je novi \"KRAJ\"! za libiju!!!! Zavadili su ih koa i nas u balkanu uništili im sve zadužili ih kreditima i pretvorili u robove. Još će i entitete da im uvedu!
Odvratan je svijet u kojem živimo.
Sada će hajvani morati da plaćaju, gorivo, struju, školu, vodu, parking, kada pođu na plažu fino ulaz 2 Eura jer će stare Britanske i Holandske babe zauzeti sve ležaljke. Uživajte stoko.
EGZEKUTORI I UBOJICE! Rekli su da će mu biti pošteno suđenje, a zvjerski su ga mučili i ubili. Svjetski lideri se raduju jer Gadafi neće moći pričati o mnogim stvarima. Glupi narod. Zaslužili su ono što ih sljeduje.
Zapamtite dobro gornje obecavajuce rjeci o blagostanju, slobodi, demokratiji, sreci.
iskopat cete vi gadafija iz vase pustinje libijci radicete ko kinezi ili ti ga ko mi balkanci a gotivo cete placati, cekaj da se nasmijem prvo, vise nego ameri i njemci zajedno...
spektakla! Prviće Libijci Gadafija od blata.Ono što slijedi Libiji jest građanski rat.Islamisti su preuzeli vlast i dok Libijci budu međusobno ratovali i istrebljiva li se,dotle će \'\' demokrate koje su im donijel slobodu \'\' da uzimaju libijsku naftu!Poskapaće od gladi i demokratije!!!! A kao da gledam,sada će se oglasiti oni pametnice koje će da pljuju Gadafija!
koje li ironije!!! natzi-prostitutka daje misljenje o dogadjajima u libiji!!!