Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se ovome krmku nije pocelo suditi zbog unistavanja ljudskih zivota?????
@DrevniSamuraj Hvalili ste Kinu, 2 mjeseca nakon pandemije rekli da se ne prenosi sa covjeka na covjeka, niste osudili Kinu jer laziraju podatke! Niste osudili Kinu sto su zataskavali! A sada nam lazu i za stopu smrtnosti!
Sve glavne institucije treba da vode Njemci ili ti neki pismeni narodi , ovaj cirkus gey , zena , zuti, crni , bijeli ....zaboravi druze vise, da je svijet stao na 14 dana i da su kinu zatvorili mi bi se sad rijesili
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovi zapravo nista konkretno ne rade, samo pricaju, bas kao i UNICEF, "brdo" gladne djece na planeti...ne vidim svrhu postojanja ovih ublehaskih prevarantskih organizacija...sta je neko konkretno uradio za obicno ljudsko bice na planeti? Uradice komsija i covjek sa dobrom dusom...od ovih nista ocekivati...
@Believe1111 svrha njihovog postojanja je to što bi bilo preofirno da ne postoje.
@Believe1111 Isto kao i UN, sve golo govno koje treba zabraniti zakonom. Jos davnih 80-ih smo kupovali markice i dijelili pare za UNICEF za pomoc gladnima, nikada se nisu najeli gladni, a cijeli svijet davao i kupovao neke znacke, markice utd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja je uopste svrha ove kvazi organizacije ??
@Drevni Sumaraj. Nije Kina jedina drzava koja ne prikazuje pravo stanje umrlih. To sada rade i Njemacka, Engleska i ko zna koje jos drzave, jer u njihovu zvanicnu statistiku ne ulaze osobe, koje umru zarazene od korona virusa kuci, starackim domovima, vec u zvanicnoj statistici prikazuju samo one osobe koje umru u bolnicama. Na taj nacin prikrivaju pravo stanje da bi ispalo da imaju savrsene zdravstvene sisteme.
Uhljeb!
Kill Bill
Pogledajte samo ovu lopovsku facu,pljuc
Al' vi forsirate ovog lika, pa svima je jasno da je korumpiran ko prosjecni opcinski odbor SDA.
Samo nas lažu i prepadaju svi počevši od Kine pa nadalje a ovi iz svjetske zdravstvene organizacije su najgori lažovi . Sve to treba pozatvarati LAŽU NAS
Ove lažne doktore treba javno objesiti .
Nikada necu zaboraiviti, u Kini korona uzela veliki mah a doticni konj u liku covjeka kaze: ne trebamo se nimalo brinutii jer on vjeruje kineskom prjesedniku. Toliko ga nahvalio da mu jos samo stopala vire iz prjesednikove straznjice. Ko ovog nosoroga izabra na ovako vaznu funkciju????????
Garavi ajde prosetaj. Dodijali ste i bogu i narodu.Koliko love je kapnulo u vase dzepove da odrzavate paniku dok netko ne smisli vakcinu. Dokazano da ste pokusali proglasiti pandemiju svinjske gripe i od odredenih farmaceutskih kuca primili Mito za tu rabotu.Ajd sad naberi u Etiopiju.
Bakir: "Većinu života sam navikao na "četiri kutije" u vidu stana, automobila, trezora i kancelarije pa mi nije bilo teško navići se na mjere zabrane povodom koronavirusa. Mene prevezu od kuće na posao, tako da se ja 90 posto svog života nalazim u te četiri kutije; stan, automobil, trezor i office."
jadna majko kad ovaj iz Etipioje donosi svjestske odluke; znaju ameri kako to ide. Dovedu luzera iz jebene afrike i daju mu sendvich i par stoja na racun. Onda on igra kako ovi sviraju i sve to ispadne biva sto smo svi ravnopravni. Onakva Etiopija cista i napredna, sve bolnico do bolnice
Nasta ovaj kuci rekoh evo korona uživo
Koji si papak ti da objavljujes kriterije? Njemacka se otvara Slovenija isto uz mere koje postavljaju njihovi strucnjaci, a ne elita globalista i šejtanista.
@gooUser1586738557 Upravo tako, samo treba pratiti šta i kako rade u Njemačkoj i ostalim organizovanim zemljama i polako za njima. Ove šuplje priče je na vrh glave. Znamo da ništa ne znamo, tralalalala.
Svedska mama