Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prico ti balkancu ili zidu isto ti je. Nema niko pametniji na svjetu.Sad ce krenuti prica,sta nam oni imaju pricati mi to znamo bez njih.
Kako će se ova država nositi s pandemijom, kažu nam da moramo raditi po novom režimu radnog vremena, primjer domovi zdravlja do 10 naveče, kakvog to ima značaja, to je samo da bi se reklo da su guzonje "nešto" preduzeli...Evo, ih sve njih da samnom stoje i budu u dodiru s pacijentima a ja nema ni maske ni rukavica, a kamoli druge zaštite!
Niko da se zapita kako je nastao virus i cije je ovo maslo. Cije god da je ovo maslo, da bog d mu se sve trostruko vratilo. Cijeli svijet se o jadu zabavio.
Odvojite karantine od bolnica ,imate dosta praznih kasarni i zgradurina lako je osposobit za karantin.Obicni pacijenti moraju dolazit zbog lijekova.
WHO je najveca kriminalna organizacija u svijetu!!!
USK je konacno prvi kanton u FBiH koji je donio smjelu odluku koja stupa sutra na snagu. Valjda ce Klix reci nesto o tome.
Ovi su vam glavni dileri za testove.
Sarajevo šampion premier lige !!! U dolini ćupova ponovo šok i nevjerica
Ova pandemija je slicna ratu, zato se i uvode vanredna stanja. Medju migrantima ima ljudi koji su iz Irana i koji su zarazeni koronom. Dovoljno je i da jedan od njih ima koronu, to ce se za dan rasiriti medju svima njima.
Danas na sastanku ja ponavljam da su testovi KLJUČ za ovu pandemiju, ali je problem što ih nemamo...kad bi se testirali svi koji ulaze, ili, izlaze iz određenih zemalja, to bi bio JEDINI način da se tačno zna ko je zaražen a ko nije!!!
Zašto ovi bogatuni ne doniraju novac za vakcinu, dok god sitna raja nema ni za osnovne higijenske potrebe dzaba i njima lova.
Fadil je proglasio stanje nesreće!
Svi vi što komentarišete ličite mi na to da bi željeli da nas ovo hebeno podere, da nastrada što više ljudi, dajte malo pozitive i vjere, de se organizujte da ne dođe do katastrofe a ne ovako svaki drugi piše da je će biti užaš... Hebeni narode
Ovako sam ja prao ulicu nakon Dziksona
Evo sa kakvim mi budalama zivimo https://www.hercegovina.info/vijesti/mostar/mostar-pacijenti-doveli-u-opasnost-mostarske-lijecnike-koji-moraju-u-izolaciju/183299/
@DYuppie svi doktori moraju, jer je slago gdje je bio
Hercegosnjo