Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alarmantna situacija,moramo nesto poduzeti
normalno da duže žive, ništa ne rade, možda rodi jedno djete i uvali ga roditeljima da bi imala vremena za manikira i pedikira i švalera. najbolji primjer je kad odeš na mezarje, na 99% mezara piše \"nišane podiže supruga sa djecom\"
ja bih uveo zakon da u parlamentu, vladi i vijeću ministara budu samo ljudi stariji od 65 godina. više vjerujem mudrosti starijih ljudi, oni razmišljaju trezvenije od ovih oportunista, profitera i usijalih glava kojima sila udari u glavu.
Lako! Kako je moja nena izdrzavala 7 djece??? I dedi rahmetli valjana i pod nogama bila??? Sve stigla a ni tri razreda skole nije imala. Sad ove ministrice, inzinjerke, doktorice sa nekih milion titula mr. ing. MSc ispred i iza imena ne mogu dijete da odgoje....dzaba im sve !!
Mah zivimo duze to nije lose, ali i nije ni cudo. Sada prosjecna zena ni brine o porodici, ne sluzi jdecu i muza. Sve se poremetilo!!!
Ma žene su otpornije na ove stresne životne situacije, i generalno se bolje brinu o sebi. Važno je spomenuti i da je ženski organizam u prirodi otporniji. A što se djece tice, život je postao toliko težak, i generalno je novca sve manje među srednjom klasom da se postavlja pitanje: Kako da uzdržavamo više od jednog djeteta?