Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro bi mogli pročitat da je Vernon pao niz stepenice i slomio vrat.
Vernone, nadam se da ćeš umrijet bolnom smrću koja će trajati 39 godina. Toliko đubre biti sa 12 godina, treba tebe staviti u zatvor sad. Al' ozbiljno treba.
o, yebote! americka policija u saradnji s americkim pravosudjem u duhu amricke demokratije stvarno zna americki syebat zivot nevinom covjeku...
Ovo se desilo samo da se riješi slučaj pa urade ovakve stvari, a zamisli šta se sve radi radi postizanja viših ciljeva.
:)))) drago mi je da me razumijes bez pretjeranog objasnjavanja :))) to sam i hjtela reci, izmedju redova, ko zna da cita ;) :))) u stanju su SVE da smjeste i namjeste. ovaj slucaj je mozda nekom samo malo pogurao karijeru, nekom tuziocu... ma fuj! policija kaze svjedoku kako ce svjedociti! i onda dodju nama prodavati muda pod bubrege i uciti nas demokratiji. hahahahah o, tito dragi! bola, oni su sadama ubili ko kera na izmisljotini o nuklearnom oruzju... i kad ga, oh iznenadjenja! -ne nadjose - nikom nista, yebi ga, zayebali se... ameri su trenutno najveci fasisti!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
sad i "svjedoka" i policajce koji su mu dali detalje, lijepo na robiju..
gdje su sada ljudska prava, mamu licemjernu anglocionisticku ,,,
ti bas jedan od ovih novih velikih muslimana. sve puna usta islama, i puna usta mrznje. "mamu licemjernu anglocionisticku" da li bi ovo Poslanik saws rekao. da li bi gubio vrijeme po klixu komentarisuci
39 godina ispadanja sapuna!