Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad god neki protesti bilo gdje u svijetu,policija hvata koga stigne ,štiti neke zgrade,vlade itd....mislim zašto to,zar nije polcija tu da štiti narod,da onim slabima da moć nad jakim ,isto tako i sudovi.Nego ti danas izađeš na protest i samo možeš fasovati slomljena rebra i ništa više.Mislim više je nego očigledno da sve vlade svijeta rade za one bogataše i velike firme a obični narod niko ne ševi niti štiti.
samo nek nije protiv fakinga
e nađoh jedan lagan komentar da ti odgovorim bez "nakačenih".. hm hm djevica/ovan ili zemlja/vatra.. zato ja bijah nesigurna jesam li dobro zapamtila, jer si malo previše otvoren za djevicu... ovan se petlja u priču..a podznak je način na koji se predstavljamo.. djevica: brižan, taktičan, kulturan, uredan, okrenut kući, sitničav i pedantan, materijalan, estetičan/r, galantan... a onda kada tome dodaš ovna.. već dobivaš druge primjese.. upornost, liderstvo, strast, borbenost... e sada ovo su sve lijepe osobine ove kombinacije.. Ima i manje lijepih, ali nema razloga da varijantišem, kad do sada nisi pokazao ni jednu u komentarima.. analizu dala bik/škorpija.. ili ti teška artiljerija :)
rek'o sam ti da sam smrt za 'devojke'. a treba dodati 'hudovice' i raspušćenice :))))))). još da si vidjela kako sam sad usisav'o i kako ću poslije đeci kolače napravit', pa bila bi ponosna na svog klixovog druga. prejaho sam kuću ko džn vejn crvenu rijeku :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)