Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U opkoljenoj Gazi nezaposlenost je 40%. U BIH je 60% mladih nezaposleno. The end.
@New_Folder U Gazi zele raditi, a ovdje s kafe na kafu idu
Nije to do Trumpa nego polupismeni nesposobni muslimanski vodja prijatelju...
samo da iskoristim ovu priliku...da svim strankama i njihovim uhljebima...pozelim da se u novoj godini...po dejtonu...vrate tamo tamo gdje su zivjeli do 91 godine...
SVIMA što priželjkuju rat, siju mržnju i netrpeljivost naje3em se stare i nove u 2018.
Sve najbolje u 2018 puno života ljubavi i zdravlja !!!!??I pamet u glavu želim vam sve naj!!!??Ljubi vas vaš Ludjo sa AP ali negdje nažalost daleko??!!!
Smrt isilu i njihovim sponzorima, režimima u sadističkim američkim državama, sadističkoj arabiji i izraelu.
2017 je bila dobra godina, SDA je oslabila kao nikada do sada... Meni dosta
Nije Katalonija još završila priču oko nezavisnosti, tek je počela. Ne ide to tako lako i iz prvog pokušaja. Samo polako, Katalonci 100% napuštaju Španiju, dal' za 2 godine ili za 20 godina nebitno, oni su krenuli tim putem, stajanja nema.
Propade vam država koju ste je vi i SAD nauružavali
nema pada niti leta dok to ameri ne kazu ...
Ruzan ko pseto. Osisaj tih sedam narandzastih dlaka.
A Bosna i Hercegovina zvanicno usla u 2000. i novi milenij, jer rekoše političari da smo onim presudama zatvorili 90.te :)) Sretna vam 2000. godina, puno zdravlja i srece
Bilo je sranje u Bojama, navise sta su uradili politcari da nasi madi ljudi mogu raditi za sicu u Njenackoj itd. Nista nece biti bolje u 2018 isto se nastavlja sam datum I godina nije isto.
Svijet u 2017....sranje, do sranja.....😉
amerika je jedino uspjela poraziti genocidnu srbiju koja je u svojoj istoriji sve bitke izgubila!
Od bune protiv dahija, 1 i 2 srpskog ustanka ...pa dan danas zgazili smo vas na svakom koraku
@Odje_Crna_Gora đikane smrljivi, vi ste najveće kukavice koje je svijet zapamtio!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U BIH nista novo ... Ista govna i isti sljam vlada.Narod sastavlja kraj sa krajem i to je to !!! Ove teme,Tramp,SKoreja,ISIL,Makron,VBritanija nas ne treba da doticu... Zelim vam svima srecnu Novu godinu i da se dozovete pameti!!!