Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto nisi pritisnuo crveno dugme druze... svima bi nam bilo lakse
...spasio im svima guzice...i fasovao prijevremnu penziju...glupljeg stroja od vojske nema...
Votka zvana BRLJA cuda cini
Stanislave !!!! Sta bi kad si se probudio?!
ampak još manje je za popove svih orijentacija. Pogledaj istoriju i Svete Knjige bar 2000. god. unazad. Da su Karadžić i Mladić imali to što nisu imali Sarajevo bi nestalo. U ostalom Karadžić umjesto oružja koje je tražio od ukrajinaca dobio marmeladu??!
očekivali napade iz amerike, kao i danas glupi sj. korejci. boli amere k.u.r.č.i.n.a. za tim zaostalim komunističkim budalama. ljudi žive svoj život.
K'o sto kaze Dr. Arslanagic ,, Prde Mahmut, ne moze se dahnut ''
UPOZORENJE: "klix.ba" je portal katoličke mladeži koja je prošle sedmice pokrenula bjesomučnu kampanju laži i obmane: učenici KŠC iz cijele BiH i studenti teologije su ZA KOMPJUTEROM dan-noć! Kreirano je na hiljade lažnih profila na kojima se predstavljaju kao bošnjaci i čak se koristi poseban software za stvaranje utiska masovne podrške OTCJEPLJENJU BOŠNJAKA - čime bi srbi i hrvati dobili svoje entitete za pripajanje Srbiji i Hrvatskoj. Ovome je prethodila potpuno lažirana tzv. "anketa" od prošle sedmice kao uvod. Ovi razvaljivači države s Cerićem žele dovršiti izdajnički projekat Izetbegovića koji je ta zla familija počela u našoj krvi prije 20 godina otkad nas bez prestanka iscrpljuju da popustimo. Plan je da krenu od klix-a i da do popisa preplave cijeli BiH internet prostor. BOSANCI ne nasjedajte na ovu provokaciju, imate državu već 1000 godina!!
Posjetite stranicu za salnje SMS poruka, poruku mozete slati sa bilo kojeg broja, znaci mozete slati lazne sms poruke, djelimo besplatne bonove. Posjetite www.bubni.com Hvala
Fala druze!! Zivio!!
ŽIVIO NERAD !
Da ga Bog dragi nagradi! Valja biti covjek, uprkos svemu i svima.
@jasta bolji komentar u zivotu nisam procito hahahaha, vec pola sahata se smijem!
Pogledaj malo dogadjanja za Reaganovog i Andropovog mandata. Malo prije Petrovljeva incidenta (ni mjesec ranije) Rusi su srusili korejanski 747 sa skoro 300 putnika, ukljucujuci i jednog americkog kongresmena. Na sto Reagan, koji javno zove Sovjetski Savez "Imperijom Zla", zabranjuje letovima is SSSR-a sletanje u USA i ukida vise trgovinskih ugovora. Isti onaj Reagan koji tvrdi javno da USA radi na Star Wars raketnom stitu koji bi im omogucio da "pobijede" u nuklearnom ratu i koji daje izjave tipa "Bog je na nasoj strani", "Komunizmu se blizi kraj" i "Komunizam ce ostati u pepelu istorije". Istovremeno, Rusi ratuju u Afganistanu a Ameri goste mudzahedine u Bijeloj Kuci i finansiraju njihov rat protiv Rusa. U takvoj klimi, gdje Rusi bukvalno ocekuju da americki ludi predsjednik, koji od kako je dosao na vlast povecava nuklearni arsenal i ulaze u vojsku, pocne treci svjetski rat mozda vec sutra... U takvoj klimi je Petrov rekao "Ma to je neka greska." Pet puta zaredom.
Samo Gospodar nebesa i Zemlje upravlja vidljivim i nevidljivim svijetom i samo On odredjujje vrijeme nastupanja Sudnjeg dana i unistenja svijeta- i niko drugi!!!
E ovaj mani na ovoj fotki liči na Hiću,ali vi kako hoćete
ma laže, ba...