Objavljen uznemirujući snimak
51
Svijet osuđuje javnu likvidaciju Assadovih ljudi
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izađi i bori se pusti asteroide. Dužnost svakog Bosanca je da se bori protiv vehabijskih fašista. Inače nas čeka isto.
Ko je to \"svijet\" koji osuđuje? Amerika, Izrael, UN? Ovo ostalo očigledno nije svijet.. neka crk.ne i Assad i čitav pogani režim!
Visa silo, ako te ima, posalji asteroid i sravni sa zemljom ljudsku civilizaciju, ucini da nas nema.
Naoruzana banda pobila regularne vojnike.
Je li đeneral Mladić bio musliman??
Sto oskudijevaju sa municijom! A vamo se prosipa prica treba im pomoc!
Dovoljno je cuti povike mase koji uglas urlicu i shvatiti o cemu je rijec.
Svašta danas u Arapskom svijetu ! Ovo nisu muslimani ovo su židovi uradili ! Jer to njima nalikuje !
JE.8.O VAM A.L.LAH, I.S.LA..M SVE PRIM.ITIVNO POK.OP.ANO, TREBA SE NAROD SKUPIT I OTIĆ U GORNJU MA.OČU I OSTALE MIŠJE RUPE GDJE SE RAZMNOŽAVAJU I SVU ST.OKU POBIT DA JEDNOG DANA I KOD NAS PO ULICAMA NE BI BILO TERORISTA, ASADA. UZVIKIVANJA A..A.HU EK.B.ER J.E8E.M VAM SVE ONO M.A.LOUM.NO.
HLADNO!!!!
\"Misija Ujedinjenih nacija u Siriji izrazila je zabrinutost zbog situacije u Alepu\" treba uci i u siriju jelde baggro americka !? SSmrt AMERICI
muslimani...