Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ovo juče čitao na Index. hr.??? Nažalost propao vam je portal. Copy/paste članci, Dodik i ostala dva ublehaša 24/7, click vijesti: Ako uradite OVO povećat će vam se inteligencija, mlada mama otkrila šta radi u kupatilu..........treneri otkrili koliko vam treba čučnjeva svaki dan. Pa onda ide red "poznatih" pjevača, cajki, glumaca: ovaj ovu vara sa dvije ona mu oprostila, ovaj se pobio, izbo ovog nožem itd. Onda na dnu PROMO koje niko ne čita.
Jedan je jedini ispravni ishod a to je da se agresor vojno porazi i trajno otjera sa okupiranih teritorija. Ono što se u Bosni propustilo a moglo se uraditi. Agresor je nagrađen za sva nedjela koja je napravio... Šta bi se desilo u Hrvatskoj da je ostala RSK? Bila bi država slučaj....
Pa imaju srbi u Hrvatskoj. I imaju sva moguća prava (osim što ne mogu srbovati i praviti hajdučiju kako bi možda željeli i kako rade u Bosni na primjer...)
Kako god, dok god Ukrajinci budu slušali Britance i Amerikance neće imati mir u svojoj zemlji! Ovi će im slati oružje neprestano, samo da rat traje što duže. Ukrajinci će ginuti a mi nećemo imati goriva, ulja i brašna.
Maknite sliku botoxiranog naci-kepeca
Nema prekretnica. Rusija ne igra više neku ulogu. Diktatorska kina je cilj. Provincija Xinjiang je poslije drugog svjetskog rata nasilno pripojena Kini i tada je tamo živjelo preko 80% Ujgira. Danas ih je manje od 40%. I Kina je za susjedne zemlje tek sad počela biti agresivna. A Rusija nemože više kile.
Da li postoji mogucnost da invazija ima ishod?Ako Biden smanji cijenu nafte seli Putin iz Ukrajine.Sve drugo je igrokaz.
Al s3rete
Ma oni kad zauzmu dijelove Ukrajine gdje ima vecina Rusa, to ce biti to... A da vidimo onda sta ce biti izgovor Centralne Evropske Banke i Americkih Federalnih Rezervi za stanjcanje novca... Onda ce naci neku drugu invaziju ili sta vec... A ona tuka iz CEB kaze da su kriptovalute prevara i obmana hahahah
Opancari i njihova prica o stampanju dolara haha
Kako god rusija mora da se skrati ili nestanak planete trece opcije nema!!!
Poljska plus Njemačka imaju više stanovnika od Rusije a Španska ekonomija veća. Životni standard u Bosni bolji nego u Rusiji. Prije svega 10 godina 20% bolnica im nije imalo toplo vodu (Putin reko). O kome mi ba to pričamo?
Toliko su slabi da evo svi osjećamo posljedice, da si bilo gdje putovao po svijetu vidio bi da je sve puno Ruske srednje klase(turista). Naravno da nisu Njemačka ali porediti s Bosnom nemam rječi
@gooUser1646459646 Živio i radio u Rusiji i Ukrajini... Prosječan Bosanski seljak živi bolje od Ruskog. I Bosance sam susretao po čitavom svijetu kao turiste. Sta si tim zelio reci? To da sretnes negdje Ruse na moru? A sve je poskupilo jer naoruavamo Ukrajinu. Valja Javeliene i slično poplacat. Meni lično nije žao.
Nema tu nikakvih scenarija samo je jedan moguc a to je da ce ruski narod svrgnuti putina i njegovu vlast koje je postavila i dovela fasisticka eu i bjelosvjetski milijarderi i dici svjetsku revoluciju koja ce razne makrone, beruskonije,merkelove, gatesemuskove.......,poslati na smetljiste istorije isto kao 1945
Pitanje Srbistana je riješeno. Porta je doduše žudila za miroljubivim riješenjem, al onaj hajvan Kulin-kapetan, navalio s vojskom. I sjutra neće biti ni ustanka ni ustanika. Sve biva pa prođe. Danas je neki Karađorđe, a sutra ga nema. Smrtnik snuje, al Allah odlučuje.
Nek taj zapadni diplomata, naveden na kraju teksta, da ostavku. Hvala.