Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo ovceeeeee! Po 14. dozu vakcine, hahahahahaha
Gospodo vakcinisane ovce, nemojte se brinuti, vec postoji spremna vakcina i za ovaj novi soj. Vi se samo uredno javite da primite cetvrtu, petu…….dozu.
Meni vakcina netreba jer se Korone nebojim. A i kad bih je se plašijo uzeo bih od hodže zapis. Uspjeh zagarantovan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Što je najgore, dolazi iz Afrike, a ovi u Africi i ne znaju da imaju koronu ...
Evo ga.Čekao sam te Epsilonu.
Nu virusa , ti gospe
Bemti!taman za dva dana mislio malo skoknuti do bocvane...😠a booocao sam se za ovaj virus da mogu u bocvanu bocati!a Bocati sta je ovo?!
Jel to onaj moćni soj zbog kojeg je izraelska vlada prije nekih mjesec dana imala vježbu gdje su se zatvarali u bunker od 10 metara debelog armiranog betona?
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izraelski-celnici-zabarikadirani-u-bunkeru-zbog-simulacije-nove-i-smrtonosnije-varijante-korone/211111069 😎
Hahahah, samo oštro!🤣
🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 meeeeeee
Mora novi soj, sezona je samo da se tenzije i panika dalje drži
znači da se ne vakcinišemo bezveze. svakako za 2 mjeseca nece više biti korisne. xaxaxa ja ovo od početka govorim. samo ce izmišljati nove.
-Nikada od kako je svijeta nije bilo ovako mladi sportisti padaju ko kruske neki mrtvi neki zavrse u bolnici ---https://www.bitchute.com/video/B9M0Dd6oOejp/...... medija veliki sakrivaju kao zmija noge...ZASTO? ovi se MENGALAE DOKTORI MORAJU ZAUSTAVITI NA BILO KOJI NACIN...
Esvatini?! Nikad cuo. Dobro dosli u novi val ludila!
@TurboCigla ko je imao svinjsku gripu i pticiju? sta lupas ti?
Znaci delta isfurala, e jbg
CIRKUS: NEŠTO MI ŽAO ONIH IZ EU, TAMAN NABAVILI 4.6 MILIJARDI DOZA KOJE NISU EFIKASNE NI ZA DELTA SOJ, A SAD VALJA PREKO MSM MEDIJA UBIJEDITI NAROD DA SU VAKCINE DOBRE I PROTIV OVOG NOVOG VIRUSA. AKO, PAK, NAROD NE POVJERUJE U TE LAŽI: ONDA ĆE IM SLOŽITI NOVE LOCKDOWNE PA ĆE SVE PRIHVATITI.
Ok eto ovce smo koji smo primili, ali hajde objasnite vi što niste primili, zbog čega ste sigurniji ili u boljem ploložaju, evo umiru i teže obole ugl nevakcinisani, a iako ni vakcina nije ok niste ni vi ništa dobili, osim što ćete sigurno oboljeti teže
Ovaj soj je sigurno pametniji od starih sojeva .Prvo se raširio među studentskom populacijom.Mi glupi i neobrazovani smo napokon došli na svoje.