Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pljuc,...hvava jajane,x citizen...pljuc...Next..! Dodji ti bradati ! Jebi ga, ...poso! Pozvav !
to iranac, tako se pomaze braci u nevolji. samo gutaj jarane, ne boj se ne mozes ostati u drugom stanju osim ako te neki brat ne nacuturi
I SRBIJA je HAMASU na raspolaganju za svaku pa i humanitarnu pomoc i saradnju!!!!!
Evo , javljam vam se iz pojasa Gaze ! Trenutno braci dajem moralnu podrsku ! Upravo pusim jednom pripadniku Hamasa i pomazem mu da prebrodi ratne traume ...evooo, evoo ! Guuut ! Svrsio je ! Next! Pozdrav, imam posla !
Svismo mi ljudi svako ce svoja dijela nosit sasobom sretna nova .
ooooo ti,pticija gripo,dodji i potamani nas sve,ucini nam uslugu...
JEVREJSKE SVINJE SU ISTE KAO I ČETNICI NEK SU PROKLETI
@DelPiero Jesi i ti citao rad \"STRANGER THAN FICTION\"? Jer bi rekao da jesi po komentaru?
@DelPiero hmmm a kako ti to znas molim te??? Fakat me nervira neko citao neke gluposti i sad to pricaokao da je on to analizirao nesto..... ako vec kazes tu trdvnju onda budi spreman i da je dokazes...znaci care objasni malo kako si dosao do tog zakljucka???
Pa dragi roki dobro se zna kako su židovi strateški raspoređeni; Štoviše, kada dođe pravi momenat i službeno će zavladati svijetom, mada to i sada rade samo iz sjene... Ako ih se brzo ne uništi jadni smo svi što nismo židovi... @kretenizam - a zašto se nijedan od nekoliko hiljada jevreja nije pojavio na poslu u WTCu 11. septembra? I zašto se ta informacija zataškava? Ne možeš nikako reći da jevreji čisti... Vrše stravičan genocid nad nedužnim stanovništvom palestine, a svijet šuti.. Ceterum censeo Israel delendam esse...
roki, pa nije Ahmedinedzan glup kao ti. sigurno nece sam napasti djubrad kojoj je cijeli svijet iza ledja. razmisljaj malo.
Zivila Pederacija, Republika Smrdska i zajednicka nam muka Bolna i Hronicna :) Da se i sljedece godine fino castimo i pljujemo od sveg srca!
Savrsen primjer kakvo sranje napravi religija. Od jednog lokalizovanog konflikta koji je vise bio baziran na nacionalnosti, a manje na vjeroispovijesti, poslije 1967. godine sve se pocelo mijenjati. Palestinski krscani, koji su cinili skoro trecinu plaestinskog stanovnistva 1947. godine bili su najglasniji protiv izraelske okupacije. Zahvaljujuci prokletom Hamasu i ostalim fundamentalistickim grupama, krscana je u Palestini sada manje od 5%, a citav konflikt je napravio zaokret i sada je manje-vise sve bazirano na religiji. Upravo zbog njihovog terorizma, na zapadu na muslimane gledaju sa sumnjom. Neki od komentara su stvarno za povracanje. Samo zato sto se neko ne slaze sa politikom Izraela, ne treba svoje frustracije iskaljivati na domacim Jevrejima, kao sto je to popularno na Bliskom Istoku pa ih vise i nema u Maroku, Egiptu, Siriji, itd.
Zivila Pederacija i Republika Smrdska! :)
Eto od Irana konzerve za Palestinu... Gdje je sad onaj Ahmedinedzad sto prijeti unistenjem Izraela?! Njegova trenutna i stvarna adresa je: Mishija rupa bb 10 miliona Jevreja rastura 1,3 milijarde Muslimana... Malo nelogicno, ali je tako...