Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo kući prvim avionom, pa tamo drži govore.
@kiksi11 Jadi Govvna!
Bravo, idi u Tursku pa tamo blebetaj.
uvest sankcije Švicarskoj vlaškoj krmadiji
Vratite tozla i umjetnine Jevrejima.
@okamenjeni_vuk. Aha dobro bi bilo kad bi svi lopovi sve ukradeno vratili. Spisak bi bio podugacak...... Daleko bilo da branim Tursku, ali nazalost sve zemlje koje su danas mocne u sustini su u historiji krale, tlacile i porobljavale. Samo kazem.
Ajmo "turkolozi", "orijentalisti", "eksperti" i pobornici "demokratizacije", navalite sa oralnim proljevom o Turskoj. Najviše bio zamolio one "eksperte" da melju o Turskoj koji istu nisu kadar na mapi pronaći a kamoli da su za života u njoj kročili. Takodjer je poželjan proljev "eksperta" koji informacije o Turskoj crpe preko cionfašističkih medija i ultra-desničarskih portala i koji takodjer istu na mapi ne znaju nać. Objasnite nam.
Semberijo moja u aprilu ti si mene ljuljala u krilu... Bosno moja jabuko u cvijetu
Nije mi jasno kako možeš ići u stranu zemlju i držati političke govore vezane za partiju iz matične zemlje. Šta ovi Turci očekuju?
DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...
Balince pogresno si procitao.
dobro djikane
Ajte malo u bosnu nece vam bake miting zabranit. Bujrum :)
Kad glasaju, neka se ne vraćaju.
Turci traze demokratiju na Zapadu a doma zive u diktaturi - ne smiju pisnuti da ih Brko Jado ne uhapsi. A onda Svabe su nacisti. Boze dragi - 10M Turaka pobijegli iz one zaostale vukoyebine, a Europljani nacisti. Svasta.
"Policija zabranila"? Otkad policija stoji iznad zakona? Ah, zaboravio sam, ona onda nije iznad zakonodavca kad nastupaju Avigdor Liberman, Geert Wilders, Viktor Orban i ostali indoktrinatori takozvani "kritičari" da uzirpiraju narod. Naravno i onda nija stajala iznad zakona kad je nastupo Selatin Dermitş ljubitelj "humanitarne organizacije" pod imenom PKK koji bombama medj školskim busevima Tursku žele "demokratizirat". Pljuc!
@Nikola Teata Jok. Volim sve ljude se uzurpatora i terorista. A ako misliš na PKK-Teroriste koji takodjer ubijaju i same Kurde kažem ti samo jedno: skoro smo ih istrijebili. Tu i tamo se pokušava preko IS-samoodpaljivača al smo i njih skoro u srž spičili. Šta vam je sljedeće u planu? Nemate vi tolko terorista kolko mi boraca i municije imamo.
@guzarcurguzl4... nije policija zabranila, nego 96000 Turaka koji zive u Swici, ne zele da Erdini predstavnici prosipaju laznu demokratiju... Turci su ovdje naučili i saznali šta znači i kako je lijepo zivjeti u direktnoj demokratiji... Erdo neka reklamiše u vlastitoj drzavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
puše laganice turci na svim frontovima a polako vuku svoje potomke sa sobom
Boošnjoooci traže aparat više 😂😂😂😂
Samo vracaj nazad mraku