Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta zubari zarađuju u ukrajini....
Prodavajuci ugalj:) hahah!
Ne izlaziti na proteste i Dodiku će zalediti lovu:)
wtf 500mil?!? ljudi iz Kijeva putuju po 1500km u druge krajeve da zarade sebi dzeparac.
Ako znaju koji je njegov racun takve bitange otvaraju skrivene racune!!!!
...što su pametna djeca tih velikana političke scene, mali bakir, mali milošević, franjin unuk, ............sreća što obično nemaju šuno djece.....
Evo ovako to izgleda kad Ameri ruse nekog.
Znaci kad ovako urade nasim firercicima, onda znajte da im je dosao kraj.
On je barem bio stomatolog pa "zaradio" 500M Radoncic nije skole(Trgovacka) zavrsio pa ima duplo vise od njega. Za Dodika necu ni pricati.
odakle bankama pravo da zamrznu imovinu nekome
sve zavisi ko je u pitanju :D
kako svicarci postavljaju misolovke raznoraznim kriminalcima i idiotima. jedva docekaju da imaju razlog da im zamrznu lovu. eto, od cega zive. svaka im cast.