Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih vama krscanima zabio krstove/krizove u usta i anus, da ne s.e.r.e.t.e previse. Svijet smrdi radi vas.
zato u isl.zemljama vlada demokratija i crkve nicu kao gljive..
@ampakTi bi prvo trebao na liječenje?
Njihova drzava, njihova odluka. ima neki razlog zasto su to uradili. I Francuzi su zabranili nosenje zara ili burke koja prekriva lice. Sigurno znaju zasto, a nemoj niko ka kaze da Francuska nije demokratska drzava.
@Jošilo Zašto nije mjesto minaretima u Švici odgovori mi,a nek si ti obrazovan pa pišeš gluposti ovdje,kakve veze ima odakle je Jošilo sa minaretima i džamijama,zna se kome one smetaju.
@zivko@igy imate predrasude i jako ste neuki, molim A.ll.a.h.a(B.o.g.a) da vam podari korisno znanje.Es-s.e.l.a.m.u a.l.e.j.k.u.m (mir neka je sa vama)
@ Igy - kad već spominješ - da nije bilo islamskog srednjeg vijeka ne bi bilo ni renesanse, ćutak jedan neobrazovani. Liberalno kršćanstvo? HAHAHAHAHA @ Zivko joSilo - trista te bošnjaka na obrezanku nosilo
Dvije opcije: Islam>srednji vijek Liberalno kršćanstvo>napredak u svim aspektima života
@ Zivko Josilo Nismo ni mi u EU pa nam EU soli pamet Mogla bi se ta zabrana izgradnje munara ukinuti da ima imalo volje bilo u EU bilo u Svicarskoj ali nema a ta zabrana je cista diskriminacija Kako nije muslimanima ometana vjeroispovjest kad ne mogu napraviti kako treba dzamiju? Kako bi se katolici i pravoslavci osjecali da se njima zabrani izgradnja zvonika na crkvama? Ne bi bili sretni isto kao ni muslimani u svicarskoj. P.S. Ti si budala kad podrzavas ovakvu diskriminaciju
Suiti i Siti i eto belaja jos goreg ngo sad.
Halo Strah, a zasto to govoris sa toliko prijetnje i izcekivanja nekog unistenja za neke druge. Ja ti samo mogu reci i ako svi budemo Muslimani i Islam bude vjera svih naroda. I onda ce biti prepucavanj ( mi smo pravi, mi smo bili prvi a ovi ce mi smo sad to jes bolje shvatili i naucili, mi to bolje znamo tek je sad to to ) tako da se uvjek nesto izmisli za svadu i nered. Samo ljubav nek vlada.
@Jošilo Nije bilo mjesta ni džamijama u tvom entitetu pa su rušene,nema velike razlike između vas i njih?
Multietnički fašisti
Ma boje se ljudi da Švicarska ne bude mjesto odakle će Islam ponovo krenuti u ekspanziju...A krenuo je iz Berlina već, i iz Španije će ponovo, još malo, ako Bog da...
poddudlaj malo obrezane....